Genotropin iğnesi nasıl?

Selam Dostum Yaşım 18 1 ay 1 haftadır bende 0.3-0.6 arası vuruyorum (ayda 1 kalem) sonuç göstermedi sende kaç aydan sonra gözle görülür sonuç vermeye başladı? bir de hala kullanıyorsan şu anki boyunu öğrenebilir miyim
Büyüme horonu olduğu icin etkisini geç gösterir yaklaşık 6 ay 1 yıl önce kullanmayı bıraktım şuanda 177 yim

@aliyildiz4921 knk kaç oldun şu an benim yaşim 15 160 boyundayım

@Rainwax abi merhaba direk konuya geleyim boyum 160 1 yıldır fıtness yapiyorum
Boyumun uzaması için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor protein ağırlıklı besleniyorum işte uyku düzenim iyi doktora haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum çocuk endokrinoloji bölüme randevu alma çalıstım çocuk saglılıgı ve hastalıklarına yönlendiriyor
Sen nereye gittin boy için hangi bölüme doktora ne dedin(rica etsem cevaplar mısın)

Son düzenleme:
@aliyildiz4921 knk kaç oldun şu an benim yaşim 15 160 boyundayım

@Rainwax abi merhaba direk konuya geleyim boyum 160 1 yıldır fıtness yapiyorum
Boyumun uzaması için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor protein ağırlıklı besleniyorum işte uyku düzenim iyi doktora haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum çocuk endokrinoloji bölüme randevu alma çalıstım çocuk saglılıgı ve hastalıklarına yönlendiriyor
Sen nereye gittin boy için hangi bölüme doktora ne dedin(rica etsem cevaplar mısın)
Çocuk endokrinolojiye gidip boyun kısa dersen yapıyorlar zaten gerekli işlemleri. El bileğindeki epifiz plağı açıksa ve yaşına göre kısaysan muhtemelen growth hormon tedavisine başlarlar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı