Genotropin iğnesi nasıl?

@Rainwax sağol abi tessekur ederim bide büyük ihtimalle ben büyüme hormonu kullanırken fitness de yapicam doktor izin verirse kas gelişini artırır yağ oranını azaltır diyorlar doğru sence

@Rainwax abi boyun 177 olana kadar devlet karşıladımı lütfen cevapla

Son düzenleme:
@Rainwax sağol abi tessekur ederim bide büyük ihtimalle ben büyüme hormonu kullanırken fitness de yapicam doktor izin verirse kas gelişini artırır yağ oranını azaltır diyorlar doğru sence

@Rainwax abi boyun 177 olana kadar devlet karşıladımı lütfen cevapla
Hatırladığım kadarıyla reçeteyi 6 aylık yazmıştı o yüzden 6 ay devam ettim sonra bıraktım boydan dolayı

Hatırladığım kadarıyla reçeteyi 6 aylık yazmıştı o yüzden 6 ay devam ettim sonra bıraktım boydan dolayı
hocam bu uyku saatinin de hormonla bir ilgisi var mı işim gereği gece vardiyasında çalışıyorum sabah eve gelincede vurup 9-10 saat yatıyorum etkisinde bir azalma olur mu? 3. ayı doldurmak üzereyim 0.5 vuruyorum ama pek gözle görülecek uzama olmadı 1 cm uzadım sadece. 18. yaşın 3. ayındayım 19 olana kadar kullansam 5-6 cm uzama yaşar mıyım uyku saati sıkıntı çıkarıyorsa bırakmayı düşünüyorumda onun için sormak istedim.

hocam bu uyku saatinin de hormonla bir ilgisi var mı işim gereği gece vardiyasında çalışıyorum sabah eve gelincede vurup 9-10 saat yatıyorum etkisinde bir azalma olur mu? 3. ayı doldurmak üzereyim 0.5 vuruyorum ama pek gözle görülecek uzama olmadı 1 cm uzadım sadece. 18. yaşın 3. ayındayım 19 olana kadar kullansam 5-6 cm uzama yaşar mıyım uyku saati sıkıntı çıkarıyorsa bırakmayı düşünüyorumda onun için sormak istedim.
Evet uyku çok önemliymiş doktorda dedi saat 12de uyumak bile etkiyi azaltıyormuş

Hocam bu uyku saatinin de hormonla bir ilgisi var mı işim gereği gece vardiyasında çalışıyorum sabah eve gelincede vurup 9-10 saat yatıyorum etkisinde bir azalma olur mu? 3. ayı doldurmak üzereyim 0.5 vuruyorum ama pek gözle görülecek uzama olmadı 1 cm uzadım sadece. 18. yaşın 3. ayındayım 19 olana kadar kullansam 5-6 cm uzama yaşar mıyım uyku saati sıkıntı çıkarıyorsa bırakmayı düşünüyorumda onun için sormak istedim.

Hevesinizi kırmak istemem ama zaten bu yaşta boyunuzun uzaması durmuştur diye tahmin ediyorum plakların kapanması gibi büyüme çağınız bittiyse bu iğneyi vurmanız tehlikeli olabilir bunu derken neden bahsediyorum bu iğne sadece kemiklerinizi uzatmakla kalmıyor organlarınızı yüzünüzü büyütüyor büyüme hormonu olduğu için yani bunu kullanarak mesela organlarınız büyür ve tehlikeli sonuçlar doğurabilir tabii bunun olabilmesi için 1-2 yıl kullanmanız lazım diye düşünüyorum.

@Rainwax çok teşekkür ederim yardım için abi peki 3 kalem kullansan şu an boyun kaç olurdu devlet 1 tane karşılıyor demişsin.

Growth hormon eksikliğim vardı, Ben aynı tedaviyi yaklaşık 1 yıl uyguladım, boyum 8-9 cm uzadı ve growth hormon seviyelerim normal düzeye geldi. Şu an hala büyümeye devam ediyorum.(yıllık yaklaşık 8cm)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı