melihdemir5566
Femtopat
Daha fazla
Hatırladığım kadarıyla reçeteyi 6 aylık yazmıştı o yüzden 6 ay devam ettim sonra bıraktım boydan dolayı
hocam bu uyku saatinin de hormonla bir ilgisi var mı işim gereği gece vardiyasında çalışıyorum sabah eve gelincede vurup 9-10 saat yatıyorum etkisinde bir azalma olur mu? 3. ayı doldurmak üzereyim 0.5 vuruyorum ama pek gözle görülecek uzama olmadı 1 cm uzadım sadece. 18. yaşın 3. ayındayım 19 olana kadar kullansam 5-6 cm uzama yaşar mıyım uyku saati sıkıntı çıkarıyorsa bırakmayı düşünüyorumda onun için sormak istedim.Hatırladığım kadarıyla reçeteyi 6 aylık yazmıştı o yüzden 6 ay devam ettim sonra bıraktım boydan dolayı
Evet uyku çok önemliymiş doktorda dedi saat 12de uyumak bile etkiyi azaltıyormuşhocam bu uyku saatinin de hormonla bir ilgisi var mı işim gereği gece vardiyasında çalışıyorum sabah eve gelincede vurup 9-10 saat yatıyorum etkisinde bir azalma olur mu? 3. ayı doldurmak üzereyim 0.5 vuruyorum ama pek gözle görülecek uzama olmadı 1 cm uzadım sadece. 18. yaşın 3. ayındayım 19 olana kadar kullansam 5-6 cm uzama yaşar mıyım uyku saati sıkıntı çıkarıyorsa bırakmayı düşünüyorumda onun için sormak istedim.
Hocam bu uyku saatinin de hormonla bir ilgisi var mı işim gereği gece vardiyasında çalışıyorum sabah eve gelincede vurup 9-10 saat yatıyorum etkisinde bir azalma olur mu? 3. ayı doldurmak üzereyim 0.5 vuruyorum ama pek gözle görülecek uzama olmadı 1 cm uzadım sadece. 18. yaşın 3. ayındayım 19 olana kadar kullansam 5-6 cm uzama yaşar mıyım uyku saati sıkıntı çıkarıyorsa bırakmayı düşünüyorumda onun için sormak istedim.
@Rainwax çok teşekkür ederim yardım için abi peki 3 kalem kullansan şu an boyun kaç olurdu devlet 1 tane karşılıyor demişsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.