Genshin Impact nasıldır?

Hocam konsolda biraz oynadık ama oyunu tam çözdük çözmedik derken konsolu bırakmıştım ondan dolayı devam edemedik. Oyunda ilk başta biz sadece evin çevresini temizleyip bir şeyler ekiyorduk. Fazla şey yapmadık. Detay da göremedim ama ilerleyince detaylanıyor mu?
Hocam oyun gerçekten çok güzel 100+ saatim var hikayesi ilerledikçe derinleşiyor, her karakterin kendi hikayesi var, oyunun kendi hikayesi, kasabadaki easter eggler... İlerledikçe açılan bir oyun hocam.

Hocam o zaman oynamayı düşünebiliriz. 100+ saat oynadıysanız ilgimi çekti açıkçası.
Hatırlamak istemem çoğunu da ama eski kız arkadaşımla oynamıştım hocam. Oynarken aradığınız bir şey olursa buradan bakabilirsiniz;

Brawhalla mı hocam? :)

Hatırlamak istemem çoğunu da ama eski kız arkadaşımla oynamıştım hocam. Oynarken aradığınız bir şey olursa buradan bakabilirsiniz;

Hocam üzüldüm adınıza. Umarım zor zamanları atlatmışsınızdır. Ayrıca site çok iyi oldu.

Merhaba hocam, Genshin Impact için kitlesine bulaşmak derken anlamadım çünkü ben oyunu genelde Single Player sanıyorum. Kız arkadaşımla oynamayı düşündüm ama oyunda grup veya iki kişi falan yapılacak şey neredeyse yokmuş diye başlamadık hiç. Oyun hakkında bilgi verebilir misiniz? Ya da başka önerdiğiniz oyun varsa o da olabilir. Amaç böyle birlikte kasılmak dungeon dönmek falan ama tabii hayatımızı da sömürmeden böyle günlük girip takılmalık.

Ben arkadaşımla Diablo 4 oynadım. Sadece hikaye kısmını bitirdim. Ben gayet sevmiştim ve uzun soluklu ama her gün öyle kendini zorlamana gerek olmayan oyun. Diablo 3'e göre hikayesi başarılı hele sinematikler muazzam.

Diablo 4 zaten benim gözümde dungeon demek aslında tam sizin için.

Oyunun hikaye kısmı eğer acele etmezseniz 30+ saat sürer ve sonrasında kasılırsanız minimum 120 saat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı