Genshin Impact oynanır mı?

Dediğim gibi lol, valo falan oynayanların konuşmaya hakkı yok bu konu hakkında. Sussunlar. Oyun hakkında fazla önyargi var. Anime hakkında olduğu gibi. Eğer tarzı seviyorsan oynanır. Mobilde rakipsiz zaten.

Dediğim gibi LoL, Valorant falan oynayanların konuşmaya hakkı yok bu konu hakkında. Sussunlar. Oyun hakkında fazla ön yargı var. Anime hakkında olduğu gibi. Eğer tarzı seviyorsan oynanır. Mobilde rakipsiz zaten.
Ya böyle atmosferi iyi olsun falan dedim. Anime tarzını da severim. Kafa dağıtmalık oynayacağım.

2.5 ay oldu duş alalı tamam indiriyorum.

Neden?

Bir karakteri çekmek bile çok uğraştırıyor. Abbys dönmek için 1 değil 4-5 tane lazım. Uğraş anam uğraş. Günde 1 wish kasabilirsen iyi. O bile uzun sürüyor. Welkin +günlük bile 1 wish etmiyor. Welkin almayacaksan oynama daha iyi. Wish sistemi de şöyle. Bir 5 yıldız attığın 90 wish içinde de gelebilir gelmeyebilirde 90 da kesin geliyor. Gelmedi mi diğer 90 içinde kesin geliyor. Yani bir karakter 180 de de çıkabilir 30 filanda da. Saçma sistem. Uğraşmaya değcek oyun değil. Hafi çektin karakteri başladı kasma işi. Domain girceksiniz iyi eser düşme şansı düşük. İsterseniz 2 yıl oynayın şansız iseniz asla iyi eser düşmüyor. Bayağı bayağı bir domain girdim halen iyi eserim yok. Akıl sağlığınız için kesinlikle önermiyorum. LoL'den beter bence.
Edit: Kafa dağıtmak için demişsiniz bu oyunla kafa dağıtılmaz. Dead Cells oynayın.

LoL ile aynı kategoride mi? Bilmediğimden soruyorum.

Hayır. Öyle dememin sebebi bu oyunu kitlesi toxic diye ve hayatsiz oyunu diye sevmiyorlar. Lol'de böyle bir oyun. Bu yüzden dedim. Yoksa tür olaraktan alakaları yok.

Bir karakteri çekmek bile çok uğraştırıyor. Abbys dönmek için 1 değil 4-5 tane lazım. Uğraş anam uğraş. Günde 1 wish kasabilirsen iyi. O bile uzun sürüyor. Welkin +günlük bile 1 wish etmiyor. Welkin almayacaksan oynama daha iyi. Wish sistemi de şöyle. Bir 5 yıldız attığın 90 wish içinde de gelebilir gelmeyebilirde 90 da kesin geliyor. Gelmedi mi diğer 90 içinde kesin geliyor. Yani bir karakter 180 de de çıkabilir 30 filanda da. Saçma sistem. Uğraşmaya değcek oyun değil. Hafi çektin karakteri başladı kasma işi. Domain girceksiniz iyi eser düşme şansı düşük. İsterseniz 2 yıl oynayın şansız iseniz asla iyi eser düşmüyor. Bayağı bayağı bir domain girdim halen iyi eserim yok. Akıl sağlığınız için kesinlikle önermiyorum. LoL'den beter bence.
Edit: Kafa dağıtmak için demişsiniz bu oyunla kafa dağıtılmaz. Dead Cells oynayın.
Kafa dağıtmayı yanlış söyledim. Ben indiriyorum ya. 4bin saat CS:GO'm da var. Yenisi eklenecek gibi. Oyuna para da yatırırım.

Güncele gelmen epey fazla zaman alacak ki gelebilsen bile keşfedilmemiş çoğu yer olacak. Vereceğin emek ve zamana değmeyeceğini düşünüyorum deneyimlerime dayanarak. Halihazırda güncelde olan bir çar bulursan al oyna kafana göre onun dışında çekilmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı