Çözüldü Genshin Impact şifremi unuttum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Arkadaşlar ben Outlook'dan üye olmuştum. Spam ve benzeri klasörlere baktım. Fakat yok. Hoyoverse'e mail attım çok hızlı dönüş yapmışlar. Sorunu şu yazısı ile çözdüm:

Son olarak, yukarıda belirtilenleri denedikten sonra doğrulama kodunu bulamıyorsan, lütfen yanlış bir doğrulama kodu yaz. Yanlış kodu yazdıktan sonra "Kodu Tekrar Gönder"e tıkla ve mailini tekrar kontrol et.
Merhaba arkadaşlar. Farklı bir PC'den bu oyunu açmaya çalışıyorum ama şifremi unuttum. Şifremi unuttum seçeneğini kullanıyorum ama mail adresime kod gelmiyor. Ne yapabilirim?

Merhaba, Genshin Impact kod göndereceği zaman kodlarını Gmail'deki “ güncellemeler ” kısmına gönderir, hatta Genshin Impact'ten gelen bütün mesajları orada görebilirsin.

Arkadaşlar ben Outlook'dan üye olmuştum. Spam ve benzeri klasörlere baktım. Fakat yok. Hoyoverse'e mail attım çok hızlı dönüş yapmışlar. Sorunu şu yazısı ile çözdüm:

Son olarak, yukarıda belirtilenleri denedikten sonra doğrulama kodunu bulamıyorsan, lütfen yanlış bir doğrulama kodu yaz. Yanlış kodu yazdıktan sonra "Kodu Tekrar Gönder"e tıkla ve mailini tekrar kontrol et.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı