Dostlar geometri hakkında hiçbir şey bilmiyorum, AYT matematik yapılır mı? Bazı arkadaşlar analitik demiş, direkt analitik çalışsam olur mu? Üçgene falan bakmadan.
Dostlar geometri hakkında hiçbir şey bilmiyorum, AYT matematik yapılır mı? Bazı arkadaşlar analitik demiş, direkt analitik çalışsam olur mu? Üçgene falan bakmadan.
yani ayt için 15-20 arası net bana yetiyor hiç geometri bilmeden yapabilirmiyim geometri ile işim yok analitik geometri de bilmiyorumSoruyu tam anlamadım AYT matematik ile geometri farklı hocam geometri bilmeden de AYT matematik yapılır bir de üçgenlere bakmadan analitiğe bakarsanız bir şey anlayamayabilirsiniz üçgenler geometrinin temelidir.
Yani AYT için 15-20 arası net bana yetiyor hiç geometri bilmeden yapabilir miyim geometri ile işim yok analitik geometri de bilmiyorum.
önce üçgenler sonra analitik kasmak lazım o zaman15-20 net geometrisiz zorlayabilir çünkü hepsini full yapacaksınız diye bir şey yok ama bakınca evet 15-20 soru geometri bilmeden net çıkarmanız mümkün ayrıca geometride temeliniz yoksa analitik yapamazsınız muhtemelen en azından üçgenler kısmını hallederseniz TYT'den 2-3 net ve AYT için güzel bir geometri temeliniz olur.
Sayılardan yaparsın o neti merak etme fonsikiyonlar fln ekleninceönce üçgenler sonra analitik kasmak lazım o zaman
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.