Geralt Nasıl Efsunger Oldu?

@Mehmet Ali Kaba Bu konuda sizi epey bilgili gördüm ve bir soru sormak istiyorum. Biliyorsunuz ki dizi kitaplardan uyarlanıyor. Normal sıradan gitmeyi planladıklarına göre 2. sezonda elf karakterler artabilir mi? Fikriniz nedir?
Simdi dizinin 2. sezonun hangi kitaplardan geçeceğini bilmiyorum. Yani sadece 2. mi yoksa 2. ve 3. kitaplar birlikte mi islenecek bilmiyorum. Ve doğruyu söylemek gerekirse 2. kitabı tam hatırlamıyorum. 2. Kitap kısa hikayelerden olusuyordu. Bir göz atmam gerek. Ancak sunu söylemeliyim 2. ya ad 3. kitapta öyle spesifik bir elf karakteri hatırlamıyorum. Ama artabilir niye olmasın.

Simdi dizinin 2. sezonun hangi kitaplardan geçeceğini bilmiyorum. Yani sadece 2. mi yoksa 2. ve 3. kitaplar birlikte mi islenecek bilmiyorum. Ve doğruyu söylemek gerekirse 2. kitabı tam hatırlamıyorum. 2. Kitap kısa hikayelerden olusuyordu. Bir göz atmam gerek. Ancak sunu söylemeliyim 2. ya ad 3. kitapta öyle spesifik bir elf karakteri hatırlamıyorum. Ama artabilir niye olmasın.
Çok garip bir soruydu, ben de biliyorum ama elflere bayılıyorum nedense. Keşke elf bir sevgilim olsaydı. 😢
Nasıl öldü? Geri mi doğdu?
2. oyunda geçiyor ki zaten hafıza kaybının nedeni de bu. Rivya'daki katliamda ezilen kadim ırkları savunurken ölüyor.

Çok garip bir soruydu, ben de biliyorum ama elflere bayılıyorum nedense. Keşke elf bir sevgilim olsaydı. 😢

2. oyunda geçiyor ki zaten hafıza kaybının nedeni de bu. Rivya'daki katliamda ezilenleri savunurken ölüyor.

Hocam bildiğim kadarıyla ölmüyor, ağır yara alıyor, Ciri onları oradan kaçırıyor.

Yani öldü olarak biliniyor. Sonuçta bu! Ağır yaralandığını ben de biliyorum elbette ama herkes onu öldü sanıyor. Sembolik ölüm mü desem bilemedim. 🤔

Hikayeyi biliyorum hocam, herkes öldü sanıyor ama ölmüyor, vahşi avın yanında çalışıyor, kaçmayı başarıyor, ama vahşi av onun zihnini sıfırlıyor.

Leo Bonhart. Kiralık bir seri katil. Kendisi ünlü bir seri katildir ve çok iyi bir kılıç ustasıdır ki çokça witcher öldürdüğü bilinir. Kanıtı olarak yanında 3 tane madalyon tasır. Kurt, kedi ve grifin okullarına aittir bu madalyonlar. Buna ek olarak hikayenin çok sonralarında Ciri'nin de katıldığı sıçanlar çetesini zırhsız, çıplak bir sekilde Ciri hariç herkesi öldürmüstür. (Ciri'yle beraber sanırım toplamda 6 ya da 7 kisilerdi) Ciri'yi de rehin almıstır. Bu karakterin hikaye de önemli bir önemi vardır.
Yarım saat sürprizbozanı yapamadım. İlk basta beceremedim umarım kimse görmemistir. :D
Kitabı okumak istemeyenler ya da unuttuklarını hatırlamak isteyenlere bir link bırakıyorum. Her kitabın çok güzel özetini çıkarmıs.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı