Şu anda 999K çözünürlükte 999 FPS alıyorum. En kısa sürede upgrade edeceğim kendimi.
Hertz monitörün görüntüleyeceği karenin limitidir. Burada hertz ile kareyi bir tutmuyorlar. 144 hertz değerinde akıcılığı fark ediyoruz diyor. Yani sen hertz değerini gözetmeden 60 hertz monitörde 144 kare aldığında akıcılığı fark edemiyorum mu diyorsun? Burada hertz diye belirtilen şey gerçek kare sayısı. Yenileme hızı ile kare aynı şey. Saniyede 60 kare yenileniyor ama 30 kare varsa bu 60 kare veya 60 hertz neyse öyle bir şey olmuyor ikisi birbirini tamamlayan şeyler.Arkadaşlar öncelikle şuna açıklık getirelim Hz ise fps aynı şey değildir. Hz yenileme sayısıdır fps kare/s'dir. Yani 100 Hz bir monitörde görüntü 1 saniyede 100 defa yenilenir. Fps ise 1 saniyede kaç adet karenin olduğu anlamına gelir. Göz ancak konusunda bilgim yok. 24 kare olduğunu da düşünmüyorum eğer öyle olsaydı 24 fps'nin üzerini algılayamazdık.
Buyrun video hazır. 3DS Max'in FPS limitinin 240, After Effects'in ise 99 olduğunu öğrenmiş bulundum. 99'dan daha fazla render alamadığı için hazırladığım video 2 saniye 40 salise ve 99 FPS üzerinden hesaplandı. 240 kareden oluşuyor. Bir karesinde, ekrandaki obje farklı renkte. Monitörü en az 100 Hz olanlar rahatlıkla izleyebilir sanırım. 60 Hz monitörde izleyince 99 FPS olmasının pek manası kalmıyor.Video boyutu 171 MB. İzleyenler de görecektir, farklı olan kare gayet güzel belli oluyor. 60 Hz monitörlü arkadaşların tekrar tekrar izlemesi gerekebilir. Mythbuster ekibi olarak bir efsaneyi çürütmüş olduk. Hala daha 24 FPS sınırını savunur musunuz bilmem, benim beynim resmi olarak en az 99 FPS algılıyor.
Buyrun video hazır. 3DS Max'in FPS limitinin 240, After Effects'in ise 99 olduğunu öğrenmiş bulundum. 99'dan daha fazla render alamadığı için hazırladığım video 2 saniye 40 salise ve 99 FPS üzerinden hesaplandı. 240 kareden oluşuyor. Bir karesinde, ekrandaki obje farklı renkte. Monitörü en az 100 Hz olanlar rahatlıkla izleyebilir sanırım. 60 Hz monitörde izleyince 99 FPS olmasının pek manası kalmıyor.Video boyutu 171 MB. İzleyenler de görecektir, farklı olan kare gayet güzel belli oluyor. 60 Hz monitörlü arkadaşların tekrar tekrar izlemesi gerekebilir. Mythbuster ekibi olarak bir efsaneyi çürütmüş olduk. Hala daha 24 FPS sınırını savunur musunuz bilmem, benim beynim resmi olarak en az 99 FPS algılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.