Hocam benim beynimde 3090 var ama yanında i3 9100f var ondan boynum kafamı taşıyamıyor 10 FPS alıyorum.Yok hocam gerçek hayatta, beyinime Fraps indirdim de sol üstte gösteriyor FPS'i.
Hocam bana geçen GTX 1650 Refresh takmışlardı, "Yeni bu RTX ve DLSS'li hali" diye kazıkladılar hocam çalışmıyor ikisi de.Hocam benim beynimde 3090 var ama yanında i3 9100f var ondan boynum kafamı taşıyamıyor 10 FPS alıyorum.
Gözümüzün bir sınırı olduğuna göre en güçlü ekran kartını kullansak bile gözümüzün sınırıyla görürüz.10 yıl sonra ekran kartları bizden daha performansı olacak.
Vallahi ben 4K, Ultra ayarlar ve RTX açık halde 360 FPS sabit alıyorum.
Gözümüzün bir sınırı olduğuna göre en güçlü ekran kartını kullansak bile gözümüzün sınırıyla görürüz.
Gözümüzün bir sınırı olduğuna göre en güçlü ekran kartını kullansak bile gözümüzün sınırıyla görürüz.
Daha üstünü alırsak yırtılma mı olur?Gözümüzün bir sınırı olduğuna göre en güçlü ekran kartını kullansak bile gözümüzün sınırıyla görürüz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.