Gerçek yüz nasıl ögrenilir?

• Konuyu başlatan 399060
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 94

399060

Hectopat
Daha fazla  
TikTok'ta bir şey gördüm; Face Zoom filtresiyle dışarıda öyle görünüyormuşuz ama ben aynada farklı, ters kamerada çok farklıyım. Tipim çok kayıyor. Aynada çok iyiyken kamerada farklıyım; bunun sebebi nedir ve nasıl öğrenirim?

TikTok'ta bir şey gördüm; face Zoom filtresiyle dışarıda öyle görünüyormuşuz ama ben aynada farklı, ters kamerada çok farklıyım. Tipim çok kayıyor. Aynada çok iyiyken kamerada farklıyım; bunun sebebi nedir ve nasıl öğrenirim?

Direkt aynada farklı kamerada farklı olmaktan ziyade, bazı aynalar sırf bunun için üretiliyor. Çoğu berber aynaları ve bazı günlük kullanım aynaları böyle. Kamerada da o teknoloji varsa iyi çıkabilirsin. Bilimsel yönü nedir bilmiyorum ama böyle olduğunu duymuştum ve böyle düşünüyorum.

Direkt aynada farklı kamerada farklı olmaktan ziyade, bazı aynalar sırf bunun için üretiliyor. Çoğu berber aynaları ve bazı günlük kullanım aynaları böyle. Kamerada da o teknoloji varsa iyi çıkabilirsin. Bilimsel yönü nedir bilmiyorum ama böyle olduğunu duymuştum ve böyle düşünüyorum.

Düzeni çözmüşsünüz hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı