Gerçekçi Online FPS Oyunları Tavsiyesi

Emre Aziz

Kilopat
Katılım
25 Nisan 2014
Mesajlar
869
Çözümler
9
Yer
İzmir
Az önce Point Blank oyunundan çıktım ve oyunu sildim. İlk çıktığında oynamaya başlamıştım. 3 sene oynayıp bıraktım. O zamanlar gayet güzeldi ama bir süre önce tekrar başlamıştım. Eskisi gibi hiçbir şey kalmadı. Herşey nakit (Para) olmuş. Hadi olsun yine hallediyoruz da. Mesela nakitli bir adama aylarca uğraşıp rütbeyle aldığım bıçakla dakikalarca vuruyorum. Bıçağımız işlemiyor. Hediye ile gelen en iyi bıçakla vuruyorum yine işlemiyor. Ermiş sanki mübarek. Yani oyun nakit yüzünden gerçekçilikten iyice uzaklaştı.

Şuan online olarak Paragon duruyor. Moba (League of Legends gibi) oyunlardaki bakış açısını sevmeyenler için iyi bir oyun. Beta aşamasından çıktığında güzel bir oyun olacağını düşünüyorum. Biraz güçlü bir sistem istiyor ama Beta aşamasından çıktığında onun da düzeleceğini düşünüyorum. Yoksa orta grafiklerde bile oynanmaz bu oyun.

GTA V'de var ama online kısmını bir türlü çözemedim.

PlanetSide 2 oyunu 2012'de çıkmıştı. Hala gerçekçi ve güzel gözüküyor ama ingilizcem kötü olduğundan tekrar başlayamıyorum. Eskiden Türkçeydi.

Şuan hangi FPS oyunlarını oynuyorsunuz? Önümüzdeki yıllarda da varlığını, gerçekçiliğini sürdüreceğini düşündüğünüz Pay To Win gibi para üzerinden yürüyen oyunlardan olmayan neler var?
 
Hocam FPS değil ama Friday the 13th oynuyorum. P2W değil. Arkadaşlarınla çok eğlenceli bir hale geliyor. Diyalog şu oluyor:

-Ali kanka beni öldürme dur bi görev var yapayım
-Tamam kanka öldürmem

2 dakika sonra
-Ağğğ Ali git lannn
-Aaaaaaaaaaa
-Ağğğğğ
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı