Gerçeklik algısı problemi

0ndrylmz

Decapat
Daha fazla  
Benim için çok önemli bir konu, bir sabah uyandım ve sanki her şey yapay, sahte gibi. Gerçeklik algım mahvoldu, izlediğimden yediğimden bir şey anlamıyorum. Özellikle eskiden canım yanardı, şimdi yansa bile daha da çok bastırsam bile bırakacak düzeye gelsem de bırakmıyorum. Soğuk etkilemiyor, sıcak yakmıyor. Oyun oynarken takımdakiler karşıdakiler gerçek değil gibi geliyor. Çok. Doktora vs görünmek istemiyorum, başına gelen ve aşmış olan var mı?

Derealizasyon bozukluğuna sahip olabilirsiniz. Psikoterapi görmeniz veya ilaç tedavisine başlamanız uygun görülebilir. Bir psikiyatri doktoruna görünmeniz de fayda olabilir.

Şu anda kalkıyorsun bilgisayardan. Motorun varsa motor ile yoksa yürüyerek uzun bir yürüyüş yapıyorsun ve tamam açılırsın. Olay kafada bitiyor.

Vallahi dün akşam biraz geçti böyle, düzeldi gerçek gelmeye başladı. Dediğinizi yaptım da bilmiyorum... Zor bir durum.

Merhaba hocam, ergenlikten olabileceğini düşünüyorum açıkçası yaşınıza bağlı bir durum olabilir naçizane tavsiyem bilgisayar başından kalkıp hayatı görmeniz, eğlenmenizdir.

Şu anda kalkıyorsun bilgisayardan. Motorun varsa motor ile yoksa yürüyerek uzun bir yürüyüş yapıyorsun ve tamam açılırsın. Olay kafada bitiyor.

Vallahi dün akşam biraz geçti böyle, düzeldi gerçek gelmeye başladı. Dediğinizi yaptım da bilmiyorum... Zor bir dutum.

Merhaba hocam, ergenlikten olabileceğini düşünüyorum açıkçası yaşınıza bağlı bir durum olabilir naçizane tavsiyem bilgisayar başından kalkıp hayatı görmeniz, eğlenmenizdir.

Yaş 28 hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı