Gerçekte kan görünce kötü oluyorum

Oyunlarda 5 ton kan görmeme rağmen bir şey olmuyor. Kedimi kısırlaştırdık. Uzaktan görsem bile başım dönüyor. Ne yapmalıyım? Kendim de kan verirken kana bakınca midem bulanıyor.
Bir defa kan aldılar benden, şırıngayı elime verdiler tutmam için. Sebebini hatırlamıyorum. Bir de 5 yaşımdayken ağır bir ameliyat geçirdim. 12 saat kadar sürdü ameliyatım, böbreğimin bir kısmı alındı. Bu anılar yüzünden ben de korkuyorum. Elim kesilince küçücük, parmağım kopacak gibi hissediyorum, kalem bile tutamıyorum.

Bir defa kan aldılar benden, şırıngayı elime verdiler tutmam için. Sebebini hatırlamıyorum. Bir de 5 yaşımdayken ağır bir ameliyat geçirdim. 12 saat kadar sürdü ameliyatım, böbreğimin bir kısmı alındı. Bu anılar yüzünden ben de korkuyorum. Elim kesilince küçücük parmağım kopacak gibi hissediyorum, kalem bile tutamıyorum.

Ben de 8 saat süren bir penis eğriliği ameliyatına gireceğim. Hayırlısı. Geçmiş olsun.

Ben de 8 saat süren bir penis eğriliği ameliyatına gireceğim. Hayırlısı. Geçmiş olsun.
Eğer benim tecrübe ettiğim gibi olursa, ameliyat bitimine doğru ayılacaksınız. Gözünüzü kapalı tutun, açarsanız da yukarıya bakın yalnızca. Hatırladığım, yarıdan aşağım çırılçıplak, kan içindeydim. :D Etrafımda 10'a yakın sağlık görevlisi yüzüme bakıp gülümsüyordu. Korku filmi gibi. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı