Gerçekten "Sarı Site" varmış

Makaleler
20
Yer
Nordschleife
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Birçok kişi Türkiye'nin bilindik ikinci el ilan sitesi Sahibinden'den bahsederken "Sarı site" demeyi tercih ediyor. Bu mahlas o kadar yapıştı ki bunu gören bir şahıs belli ki bu mahlasın ağırlığını kullanarak "sarisite.com.tr" ismiyle ve direkt "Sarı Site" logosuyla aslını arayüzünden tuş yerleşimine kadar her şeyi öykünerek başka bir site açmış. Çok ilgincime gitti aynı zamanda hiç şaşırmadım.

Son düzenleme:
Birçok kişi Türkiye'nin bilindik ikinci el ilan sitesi Sahibinden'den bahsederken "sarı site" demeyi tercih ediyor. Bu mahlas o kadar yapıştı ki bunu gören bir şahıs belli ki bu mahlasın ağırlığını kullanarak "sarısite.com.tr" ismiyle ve direkt "sarı site" logosuyla aslını arayüzünden tuş yerleşimine kadar her şeyi öykünerek başka bir site açmış. Çok ilgincime gitti aynı zamanda hiç şaşırmadım.

Hocam ben sahibindene sarı site demiştim, ayrı bir site varmış yeni öğrendim :D :D

Hocam site açılmıyor VPN'le bağlandığım için mi?
"i" yazmak gerekirken "ı" yazmışım. Değiştirirseniz veya herhangi bir arama motorunda "sarı site" diye aratırsanız çıkıyor.

Sarı site olayı nedir?
Sahibinden'e birçok kişi sarı site demeyi tercih ediyor nedensiz bir şekilde. Bir şahısta bunu kullanıp aynı arayüzle kendine "sarı site" isminde başka bir ikinci el sitesi açmış. Olay bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı