Çözüldü Gereğinden fazla yüksek RAM kullanımı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

uurcanfdn1

Kilopat
Ne olduğunu anlamıyorum 10GB RAM kullanıyor bilgisayar ve oyun bile açık değil. Hani Google ve vs bu kadar harcayabilir mi? Hiç gerçekçi gelmiyor acaba sorunum nedir?
Not: 16 GB DDR4 3800MHz.

1701077920922.png

Çözüm
Windows kendisini RAM'e yüklüyor, sistem uygulamaları daha seri cevap versin diye. Genelde elinizdeki RAM'in yarısını doldurmaya çalışır. RAM gerektiğinde otomatik olarak boşaltır.
steam client ve aşağısını hesapladıgın zaman 1gb ı ya geçer ya geçmez önemli olan açık olup olmadıgı değil orada gösterdiği değer. ben hala burada 10gb bir şey harcayak durum göremiyorum ?
Hocam, görev yöneticisi başlangıç ayarlarından açılışta işinize yaramayan programları kapatın. Farkı göreceksiniz. Ayrıca programlar haricinde, sistem de RAM kullanır.

Hocam, görev yöneticisi başlangıç ayarlarından açılışta işinize yaramayan programları kapatın. Farkı göreceksiniz. Ayrıca programlar haricinde, sistem de RAM kullanır.
zaten kapalı çoğu şey başlangıçta. şuan bilgisayarımda çok şey açık deseniz bile Unity, google, blitz, steam ve discord harici açık program yok bile adam akıllı. Ne yani şimdi bu programlar + sistem artık 11gb mı kullanıyor ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı