Gereksiz bilgiler verelim

Hamumu sitesinde Amazin SPISPOPD mum toplama oyununun Full versiyon için kodu 731431'dir.

Eosin, sitoplasma ve bazofil organelleri pembeye boyar.

Kimse de demez ki eosin değil o eozindir. Bazik organelleri asidofilik boyar, asidik bir boyadır.

Son düzenleme:

Kimse de demez ki eosin değil o eozindir. Bazik organelleri asidofilik boyar, asidik bir boyadır.
Ne kadar çok bilgili olduğumuz belli oluyor yani 😎

Ben ruminantlardan (gevişkenlerden) bir canlı değilim. Bana koç, koyun, kuzu, davar gibi ithamlarda bulunmanız yersiz olabilir. Efendim ya da nazik karşılanacak başka bir hitapta bulunabilirsiniz. İsmini cismini bilmediğiniz kişilerle iletişim kurarken efendim ibaresini kullanmanız her zaman daha sağlıklı bir iletişime kapı aralayacaktır. Bu ticarette de sağlıkta da böyledir. Hatta temizlikte de böyledir.

Sakuya Izayoi karakterinin aslında saçları açık yeşil rengindeydi ancak zamanı kontrol etme yetisi onu erkence yaşlandırdı, açık yeşil saçları önce kırık maviye ardından beyaza evrildi. Bunun sebebi saçlarındaki renk pigmentlerinin kaybolması olabilir. Saçları dışında onun yaşlandığını gösteren bir imare yoktur.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı