Gereksiz Bir Bilgi Verin

• Konuyu başlatan Sanch
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1.062
  • Görüntüleme 73.204
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu anda bilinen evrendeki yıldız sayısına göre, dünyadaki her 1 kum tanesine karşılık evrende 10.000 yıldız vardır.

İnsanlar kopan uzuvlarının ağrılarını hissedebilirler. Buna Phantom ağrısı denir.

Kara delik bir delik değildir. 😄

Kara delikler o kadar da kara değillerdir. Çok da az olsa ışık saçarlar. Buna Hawking ışıması denir.

Kediler günlük zamanlarının 16 saatini uyuyarak geçirir. (Hayalimdeki hayat)

National Museum of London'a sergilenen el yazması bir Kuranın içinde aslında eski bir kira sözleşmesi vardır. (Hala da sergileniyor)

Kasların kasılması gibi gevşemesi de aktif enerji gerektiren bir süreçtir. O nedenle öldükten sonra hücre içindeki enerji santralleri çalılşmadığı için insanlar katılaşırlar. Buna Rigor Mortis denir - Ölüm katılığı

İnsanlar kopan uzuvlarının ağrılarını hissedebilirler. Buna Phantom ağrısı denir.
Metal Gear Solid V- Phantom Pain'inin başlarında geçen efsane konuşma.
"Why are we still here? Just to suffer? Every night, I can feel my leg… and my arm… even my fingers. The body I’ve lost… the comrades I’ve lost… won’t stop hurting… It’s like they’re all still there. You feel it, too, don’t you?"

Kara delikler o kadar da kara değillerdir. Çok da az olsa ışık saçarlar. Buna Hawking ışıması denir.

Kediler günlük zamanlarının 16 saatini uyuyarak geçirir. (Hayalimdeki hayat)

National Museum of London'a sergilenen el yazması bir Kuranın içinde aslında eski bir kira sözleşmesi vardır. (Hala da sergileniyor)
Biliyorum dostum az çok ben de bir şeyler okuyorum.
Bu arada bu konulara ilgiliyseniz tanışmak isterim.

Dosya Ekleri

• 20200807_153732.jpg
    20200807_153732.jpg
    451,2 KB · Görüntüleme: 47
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı