Daha fazla
@ForAnAngeL nasıl yani? Yaş skalası yok mu?
Yaş skalası ve eğitim şartı getirilmeli![]()
@ForAnAngeL nasıl yani? Yaş skalası yok mu?
İyi de ceza aldığınız konuda tek bir mesajı alıntılamışsınız. Uyarı nedeni belli, mesajınız belli. Ne cevap vermemizi bekliyordunuz, ki mesajı da konuda belirttiğimi hatırlıyorum. Lütfen ekibi eleştirecekseniz yapıcı eleştiriler ile gelin.
Benim eleştirdim bence yeterince yapıcı. Hala @HakanCT den açıklama bekliyorum.İyi de ceza aldığınız konuda tek bir mesajı alıntılamışsınız. Uyarı nedeni belli, mesajınız belli. Ne cevap vermemizi bekliyordunuz, ki mesajı da konuda belirttiğimi hatırlıyorum. Lütfen ekibi eleştirecekseniz yapıcı eleştiriler ile gelin.
Ya bırak ''Allah aşkına''. Bir konu açmıştım daha onay aşamasında bir kısaltmanın(MS) bir harfini küçük yazdım(Ms), diye 1 günlük ban atmıştın. Konuyu gören tek kişi senken nasıl olurda ceza alıyorum bir harften?Son dönemlerde "bazı" moderatörlerin tek adam olma davranışlarından ben de şikayetçiyim.
Emin ol ki konunun bütünlüğüne bakılıyor. Eğer başka bir hatam olduysa affola.Ya bırak ''Allah aşkına''. Bir konu açmıştım daha onay aşamasında bir kısaltmanın(MS) bir harfini küçük yazdım(Ms), diye 1 günlük ban atmıştın. Konuyu gören tek kişi senken nasıl olurda ceza alıyorum bir harften?
Şimdide gelmiş, diyorsun Modlar öyle böyle. Şimdi ki modlar senin mod olduğun zamankilerden bin kat iyi. Yaptıkları ufak tefek saçmalıklar dışında bir hatalarını görmedim. O da tecrübesizlikten olabilir bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.