Yok yanlış anladın. Ben genel konuştum. Raporlara geç dönmek, konuları geç onaylamak falan değil benim dediğim. Eskiden genel olarak sistem bozuktu. Şimdi daha iyi. Eskiden egolu ''Mod''ların kanser gibi sistemde kahrini çekiyorduk. Şimdi sistem ve ''Mod''lar daha iyi, diyorum. Diğer konular teknik konular bilemem. Onlara yönetici bakar ancak. Raporlara bakma hızları vb. onlara yorum yapamam, haklısındır.@.I.N.И.A. Şu an daha fazla. Çok fazla yanlış kategoriden konu raporluyorum. Normalde konu onay aşamasında yanlış kategoride ise ceza verilip doğru kategoriye taşınır.
Kardeşim dediğim gibi hakkınızı sonuna kadar arayın. Benim dediğim başka. Ben genel olarak eski sistem, modlar; yeni sistem, mod üzerine bir şeyler yazdım. Benim bildiğim Technopat.net'te modlar ücretli çalışıyor. Yanlışım varsa yetkili biri beni düzeltebilir. Ama ''Recep Baltaş''ın defalarca ''ücretsiz mod çalıştırmıyoruz.'' yazdığını gördüm. Kısacası ceza verilen mesajın düzeltilmemesi, yavaşlık, geri dönüş yapılmaması gibi teknik durumlarda hakkınızı tabii ki sonuna kadar aramalısınız. Hatta ben de eleştirdim. Konumun onaylanması niye bu kadar uzun sürdü, diye. Ben genel sistem eleştirisi yapıyorum. Yani şu an bu konuda konuşulan şeyle alakası yok, benim yazdıklarımın. Tamamen bağımsız bir konuşma yapıyoruz.Cezaların manası olmalı ama. Adam yazım yanlışı, yanlış kategori vsvs. ceza yiyor. Konusuna cevap geliyor ama eli kolu bağlı cezanın bitmesini bekliyor. Üzücü bir durum.
Ben sıkıldım artık ya. Saçma sapan ceza alınca dellenip deliriyorum. Ceza bitince sinirim geçiyor. İşime devam ediyorum.Kardeşim dediğim gibi hakkınızı sonuna kadar arayın. Benim dediğim başka. Ben genel olarak eski sistem, modlar; yeni sistem, mod üzerine bir şeyler yazdım. Benim bildiğim Technopat.net'te modlar ücretli çalışıyor. Yanlışım varsa yetkili biri beni düzeltebilir. Ama ''Recep Baltaş''ın defalarca ''ücretsiz mod çalıştırmıyoruz.'' yazdığını gördüm. Kısacası ceza verilen mesajın düzeltilmemesi, yavaşlık, geri dönüş yapılmaması gibi teknik durumlarda hakkınızı tabii ki sonuna kadar aramalısınız. Ben genel sistem eleştirisi yapıyorum.
Teknik cezalara alışıyorsun zamanla ve kendini düzeltiyorsun. Ama bazen saçma sapan şeyler olmuyor değil. Mesala ben ''Mod'' olsaydım 59 sayfa olmuş bir konuyu iki mesaj için silmezdim. ''Gereksiz Mesaj'' konusu ucu çok açık. Bunun ''Konu Dışı''nda esnetilmesi gerektiğinin tartışmasını kaç defa yaptım sayısını unuttum.Ben sıkıldım artık ya. Saçma sapan ceza alınca dellenip deliriyorum. Ceza bitince sinirim geçiyor. İşime devam ediyorum.
Konu dün açılmış cevap yazacak olsalardı çoktan yazarlardı.Arkadaşlar konuyu tartışma konusuna çevirmeyelim lütfen. Konu moderatör arkadaşlar cevap yazmadan kilitlenmesin.
Böyle herkese ceza verirlerse moderatörlük yapacakları bir Technopat Sosyal kalmaz zaten.Bir umut bekliyoruz. Gereği yapılmadan bu işi bitirmeyeceğiz. Hakkımızı aramaya devam edeceğiz!