Gereksiz konular onaylansın mı?

Gereksiz Konular Onaylansın mı?

• Evet

Oy: 35 31,0%
  • Hayır

Oy: 59 52,2%
  • Olabilir

Oy: 19 16,8%

• Oy verenlerin toplamı
    113
Kime göre, neye göre gereksiz konu ama?

Hocam gereksiz konu denince herkesin aklına hemen hemen aynı şeyler geliyor diye düşünüyorum.
"X yaşımda kaç cm olurum, anime fanları şu mu? " tarzında sonucu tartışma ve ileti atan çoğu üyenin ceza alması ile sonlanan konular.

Tabii ki eğlenmekte lazım fakat bazı üyeler bunun dozunu kaçırıyor. En azından onaylanacaksa moderasyon ekibinin detaylı şekilde incelemesi lazım diye düşünüyorum.

Din, penis ve boy gibi konular görmek istemiyorum. Ignore etmek gelsin. Tek tuşla bir daha karşıma çıkmasın. Cevap vermek isteyen kişiler olacaktır fakat bana hitap etmiyor. Engellemek daha mantıklı. Daha önce demiştim kimse takmamıştı.

Hocam gereksiz konu denince herkesin aklına hemen hemen aynı şeyler geliyor diye düşünüyorum.
"X yaşımda kaç cm olurum, anime fanları şu mu? " tarzında sonucu tartışma ve ileti atan çoğu üyenin ceza alması ile sonlanan konular.

Tabii ki eğlenmekte lazım fakat bazı üyeler bunun dozunu kaçırıyor. En azından onaylanacaksa moderasyon ekibinin detaylı şekilde incelemesi lazım diye düşünüyorum.
Evet. Haklısınız hocam.

Sayfanın yaş ortalaması 15'i geçmez ne bekliyorsunuz ki? Bu yüzden konunun önemine dair çelişkiler olacaktır örneğin bu yaşlar için boy önemli.

Modlar işlerine gelen konuyu onaylıyor. Açtığımız konuyu neden onaylamadınız diye sorunca kaynak yok diyorlar. Kaynak yazıyoruz kafanızdan uydurma şeyler yazmayın diyorlar. Gerçeklerin ortaya çıkma gibi bir huyu vardır.

Neye göre kime göre gereksiz konu? Mesela saçma denilebilecek bir konu linki atarsanız ona göre yorumlarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı