Gereksiz Overwatch'lar

HertZ

Decapat
Daha fazla  
Ya arkadaşım mm girmiyorum zaten 64tick. FACEIT oynuyorum. Öyle zevkine mm girerdik. Arkadaşım mmde Overwatch ban yedi. Overwatch'dan girmeye korkar oldum. Geçen girdim şimdi de bana Overwatch ban attı. Ya aga bu banları kim atıyor? Allah'ın novası mı? Hesap 2500 saat hile kullanımı yok genel bekleme süresi oldukça hatalı diyor Steam desteğe de gönderdim internetten baktım açılan falan var diyor. Ne olacak bu durum?
1665949656564.png

Aynı durumdan müzdaribim bende yazdım ama geri dönüş olmadı maalesef, arkadaşların rankı düşük diye onlarla girince karşıyada genelde düşük geliyor, rapor yiyincede ow düşüyoruz şaka gibi bir sistem oyun hileleri tespit etme işini oyunculara bırakıyor o kadar kötü bir anti-cheat sistemi var 3k saatlik hesap gitti...

Rankiniz neydi? İtirazda bulunun, haksızsa açılır.

Aynı durumdan müzdaribim bende yazdım ama geri dönüş olmadı maalesef, arkadaşların rankı düşük diye onlarla girince karşıyada genelde düşük geliyor, rapor yiyincede ow düşüyoruz şaka gibi bir sistem oyun hileleri tespit etme işini oyunculara bırakıyor o kadar kötü bir anti-cheat sistemi var 3k saatlik hesap gitti...
Önüne gelen de sırf rankı var diye overwatch'a giriyor. İşin uzmanıymış gibi atışları değerlendiriyor. Yok hiledir şöyledir böyledir deyip banlatıyor.

Allah'ın novası mı?

Daha düşük yetenek düzeyine sahip oyuncular tarafından hileci olarak rapor edildiğime ve Overwatch yasaklaması aldığıma inanıyorum. Yasaklama kaldırılabilir mi?

Hayır. Düşük yetenek düzeyine sahip oyuncular tarafından rapor edilmiş olsanız bile, farklı türdeki CS:GO oyuncularının görüşlerine sahip olabilmek adına Overwatch Müfettişlerini çeşitli yüksek yetenek grupları arasından seçiyoruz.

Bir oyuncunun iyi bir Overwatch Müfettişi olabilmesi için aşırı derecede yetenekli olmasına da gerek yok. Örneğin, yüksek yetenekli oyuncuları içeren maçları izlemedeki tecrübelerinden ötürü spikerlerin, yetenek seviyelerinden bağımsız olarak oldukça iyi Müfettişler olacağını biliyoruz.

Müfettişler nasıl seçilmektedir?

Yeni Overwatch müfettişleri, CS:GO aktivitelerine ve hesap durumlarına göre seçilmektedir. Bazı faktörler şunlardır:
  • Rekabetçi galibiyetleri
  • Hesap yaşı
  • Oynanan saatler
  • Yetenek grubu
  • Düşük rapor edilme sayısı
Eğer mevcutsa önceki Overwatch katılım seviyesi ve skor (bir müfettişin doğruluk oranı) da göz önünde bulundurulur. Yüksek aktivite seviyesine ve yüksek Overwatch skoruna sahip olan topluluk üyelerine daha fazla vaka gönderilmektedir.

Bir müfettişin bir karar üzerinde diğer müfettişlere göre daha fazla etkisi olabilir mi?

Evet. Yüksek skora sahip bir müfettişin kararı, düşük skora sahip bir müfettişinkine kıyasla daha etkilidir.

Kisacasi rastgele düsük levellilere mac izlettirip adam yasaklattirmiyorlar.

Hata varsa yasaklama kaldirilir. Kaldirilmayacak olursa hatali degildir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı