left10ction
Hectopat
“geri zekalı” denilmesi hakaret suçunu oluşturur….Sanığın, katılana hitaben “… geri zekalı ..” diyerek hakaret içeren cümleleri aleni ortamda sarfettiği ve servis telefonu kırarak zarar verdiği anlaşıldığından hakaret ve kamu malına zarar verme suçlarının oluştuğuna yönelik kabulde bir isabetsizlik görülmemiştir. Yani kısaca evet dava sebebidir.Arkadaş bugün Instagram'da boyle bir olay yaşadım. Sizce durum ne olur?
Fakat cümlede ona karşı dedigim kanıtlanamaz bence. "Gerizekalı arkadaş" dedim . O arkafaş kelimesi kime söylendiği bilinmez ve ortaya bir kelime olabilir ?“geri zekalı” denilmesi hakaret suçunu oluşturur….Sanığın, katılana hitaben “… geri zekalı ..” diyerek hakaret içeren cümleleri aleni ortamda sarfettiği ve servis telefonu kırarak zarar verdiği anlaşıldığından hakaret ve kamu malına zarar verme suçlarının oluştuğuna yönelik kabulde bir isabetsizlik görülmemiştir. Yani kısaca evet dava sebebidir.
%99 sizi korkutmak için söylemiş kafanıza takmayın.
Dava süreci basit bir süreç değil. Bence, arkadaş sizi korkutmak için söylemiş. Tabi dava açamaz mı? Açar. Ama savunmanızda “arkadaş derken sizi kast etmedim” gibi savunma yapabilirsiniz. Bu kadar delil ve basit bir konu üzerine dava açacağını sanmıyorum.Fakat cümlede ona karşı dedigim kanıtlanamaz bence. "Gerizekalı arkadaş" dedim . O arkafaş kelimesi kime söylendiği bilinmez ve ortaya bir kelime olabilir ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.