- Makaleler
- 4
Siz GET ile ürün satar mısınız? Ayrıca o kadar hizmet bedeli ödeyeceğim bir de rezil olacağım...
Ödemeyi alıcı yapacağını söyledi.
Get ile verme kardeşim get ile verme.
Neden?
Yukarıda arkadaşların belirttiği gibi ağırlıklı alıcıya yönelik bir sistem, ürünü göndermeden önce WhatsApp üzerinden ürünü sağlam teslim ettiğinize dair bir konuşma yapmanız daha sonrasında lehinize olacaktır. Ben GET ile çok ürün sattım, işin sadece güven kısmı değil kredi kartıyla ödeyebilmek imkan varsa taksitlendirmek alıcının işine geliyor, bu durumlarda ben komisyonu üzerine ekleyip GET ilan açacağımız ürün açıklamasında belirtiyorum, sarı site üyelik tarihim vs. de insanlara güven veriyor çoğu insanda komisyon, ek ücretler gibi şeylerden kurtulmak için zaten nakit + indirim teklif ediyor.
GET ile ürün satılır karşıdaki insanın verdiği intiba önemli bu durumda biraz insan tanıyabilme yeteneği işin içine giriyor. Ama tabii benim de önceliğim havale, EFT veya aynı şehir içindeyse gel gör al şeklinde oluyor, hem sonrasında başım ağrımıyor hem de üründe bir sorun varsa zaten yardımcı olabileceğim kadar yardımcı oluyorum.
En kötü senaryoyu sormuşsunuz, ürünü salatalıkla değiştirip size geri yollar ürününüzden olursunuz.
Alıcı denizledi elden alamayac bu yüzden. Güven konusunda insan zarrafı değilim fakat güvenilir gibi geldi? Ne yapmalıyım?