Getir eskisi kadar avantajlı ve uygun değil mi?

Makaleler
3
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Pandemi döneminde iyilerdi kuponları da güzeldi fakat şimdi hem getirme süreleri arttı hem de fiyatları arttı kısa mesafeli yerlerde bile getirme ücreti 9 lira alıyorlar bence eskisi kadar iyi değil. Sizin görüşünüz nedir? Getir büyük daha uygun gibi ve diğer siteler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Getir ben bildim bileli pahalıydı. Uzun süredir almıyordum. Ama şu sıralar her şey pahalı olduğu için Getir artık çok göze batmıyor.

Yeterince müşteri çektiler zaten. Artık kupon vermelerine ihtiyaç kalmadı kendilerince.
Verseler bile 11 lira getirme ücreti olunca aynı fiyata denk geliyor ilk başlarda güzeldi haklarını yemeyelim pandemi döneminde gerçekten bu işte bir numaralardı

Hocam getir önceden girdiğimde kuponlar bölümünde aşağıya in in bitmezdi şimdi 1 tane kupon var atıyorum 300 liraya 50 TL indirim yazıyor getir bayağı bir değişti bizim alt sokağımızdalar ve getirme ücreti bana göre fazla bu aralar neredeyse hiç sipariş vermiyoruz.

Eskiden de pahalıydı, kuponları bol keseden dağıttıkları için ucuz geliyordu her şey. Fiyatlara olması gereken zamları yaptılar, hala olması gerekenden pahalı bir yer ama şu an bir fark var. Adam akıllı kupon yok, o yüzden normal fiyattan sepette görünce "çok pahalı" geliyor, aslında eskiden de öyleydi.

Adamlar " canınız dondurma mı çekti o zaman getirden sipariş verin" falan diyorlar ama minimum sipariş ücreti 60 TL 😂
Getirme ücreti ve minumum sipariş ücreti getirdikten sonra gözden iyice düştüler ve özellikle normal getirde olması gerekenden %20 daha pahalı fiyatlar var bu net getir büyükten sipariş vermek daha mantıklı şuan

Hocam getir önceden girdiğimde kuponlar bölümünde aşağıya in in bitmezdi şimdi 1 tane kupon var atıyorum 300 liraya 50 TL indirim yazıyor getir bayağı bir değişti bizim alt sokağımızdalar ve getirme ücreti bana göre fazla bu aralar neredeyse hiç sipariş vermiyoruz.
Bana da çok yakınlar ve 8 lira ücret alıyorlar daha uzak mesafede 11 liraya kadar çıkıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı