Getir eskisi kadar avantajlı ve uygun değil mi?

Bence şu an Yemeksepeti yeni arayüzle de bozdu. Zaten kötü olmaya başlamıştı yavaş yavaş.
Bugün Akşama özel 20 liralık kuponu kullanamadım önceden oluyordu onlarda artık kupon da kullandırtmıyor kupon saçmalığı sorunu da var yani yemeksepetinde arayınca da yetkiliye iletiyorum falan diyorlar dönüş yok yine

Bugün akşama özel 20 liralık kuponu kullanamadım önceden oluyordu onlarda artık kupon da kullandırtmıyor kupon saçmalığı sorunu da var yani yemeksepetinde arayınca da yetkiliye iletiyorum falan diyorlar dönüş yok yine.

Evet kupon sorunu var sırf başka birisi aynı adreste diye kuponu kullanamaıyorsun. Çok saçma. Çözeceğiz falan diyorlar da balon bence hepsi.

Evet kupon sorunu var sırf başka birisi aynı adreste diye kuponu kullanamaıyorsun. Çok saçma. Çözeceğiz falan diyorlar da balon bence hepsi.
Müşteri hizmetleri de haklısınız diyor ama yapabileceğim bir şey yok diyor bu sistem kötü olunca yapacak bir şey yok

BanaBi'de 2 yıl kuryelik yaptım ve geçen ay çıkışım verildi. İşler haddinden fazla duruldu. Son zamanlarda paketi ben götürecegim sen götüreceksin tartışması yapmaya başlamıştık.

Banabi'de 2 yıl kuryelik yaptım ve geçen ay çıkışım verildi. İşler haddinden fazla duruldu. Son zamanlarda paketi ben götürecegim sen götüreceksin tartışması yapmaya başlamıştık.

Hocam siparişi sistem otomatik kuryeye vermiyor mu , neden sen götür ben görüreyim diye kavga ediyorsunuz ki bence çok saçma .

Hocam siparişi sistem otomatik kuryeye vermiyor mu , neden sen götür ben görüreyim diye kavga ediyorsunuz ki bence çok saçma .
Sistem otomatik atıyor ama biz yine de sistem üzerinden birbirimize atayabiliyoruz. Kavga etme değil, aramızda böyle diyaloglar oluşuyordu. "Geçen ben sana attirmistim paketi, neden şimdi bana attırmıyorsun" gibi.

Kupon bitti Getir bitti. Her zaman pahalıydı ama kuponlar sayesinde market fiyatlarından daha ucuza alıyorduk. Artık kupon nadir geliyor ve getirme ücreti akaryakıt fiyatlarından dolayı arttı. Şimdi kupon olsa bile 10₺'si getirme ücretine gidiyor.

Trendyol > Yemeksepeti > Getir diyelim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı