Getir restaurant azlığı

Makaleler
1
Yer
Afyonkarahisar
Selam.

Arkadaşlar Getir'i bugün daha yeni indirdim, etrafımda çok fazla restaurant olmasına rağmen sadece 5 veya 6 restaurantı gösteriyor. YemekSepetinde ise etrafımdakilerin neredeyse tamamı var. Bu sorun benden mi kaynaklı yoksa uygulamadan mı?

Kısaca özet geçmek gerekirse Yemek Sepetinde etrafımdaki restaurantların tamamı varken Getir'de ise sadece 5-6 restaurant var.

Bu saatte baktıysan normaldir kapalı olduğundan. Ama eğer normal saatlerde iki uygulama arasında fark varsa muhtemelen restoranlarla anlaşma sağlanmadığındandır.

Öğlen 12-2 arası bakmıştım tavuk döner sipariş etmek için. Sadece 2 tane restaurant bulabildim getirde sonra Yemeksepeti'nden sipariş ettim.

Bende bayağı merkezi bir yerde olmama rağmen hemen hemen her uygulamada sipariş verebileceğim iş yeri az. Eskiden çalıştığım iş yerine pizza sipariş ederken bizim olduğumuz yere getirmiyorlardı, iki dakika mesafedeki taksi durağına söyleyip giderek teslim alıyorduk. Adresle ilgili saçma sıkıntılar olabiliyor.

Anlaşma derken nasıl yani?
Etrafımdaki restaurantların tamamının Yemeksepeti ile anlaşması varken getir ile mi yok? Garip değil mi sence?
İkisi farklı firmalar, neden garip olsun ki? Yemeksepeti ile işini gören restoranlar Getir ile iş yapmaya gerek duymamıştır.

Selam.

Arkadaşlar Getir'i bugün daha yeni indirdim, etrafımda çok fazla restaurant olmasına rağmen sadece 5 veya 6 restaurantı gösteriyor. Yemeksepetinde ise etrafımdakilerin neredeyse tamamı var. Bu sorun benden mi kaynaklı yoksa uygulamadan mı?

Kısaca özet geçmek gerekirse yemek sepetinde etrafımdaki restaurantların tamamı varken Getir'de ise sadece 5-6 restaurant var.

Dostum getiri Yemeksepeti'nin Trendyol'u anlastigin yerler vardır o yüzden o uygulamada olup da getirde olmayabilir.

Bende bayağı merkezi bir yerde olmama rağmen hemen hemen her uygulamada sipariş verebileceğim iş yeri az. Eskiden çalıştığım iş yerine pizza sipariş ederken bizim olduğumuz yere getirmiyorlardı, iki dakika mesafedeki taksi durağına söyleyip giderek teslim alıyorduk. Adresle ilgili saçma sıkıntılar olabiliyor.

Adres ile ilgili tek çektiğim saçma sıkıntı yemek sepetinde benim mahallem yoktu :D Dediğin gibi bende yaşamıştım aynı durumu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı