Getir yemek indirim saçmalığı

Dostum üretmekle ne alakası var? Afrika'da altın madeni çıkıyor, dünyada en değerli maden. Onlar bile fakir ve aç. Bence bu durum kapitalist, zalim sistemle alakalı.

Kapitalizmin, üretmenin bir ülke için ne anlama geldiğinin, altın madenleri olup da, petrol zengini yapısı olup da, neden fakir olduklarını, neden dünyada sadece belli başlı ülke isimlerinin olduğunu gerçek anlamda öğrenmen lazım. Anladığım kadarıyla birçok terim ve sistemden haberin yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Zincirler yapmıyorlar o indirimi. Eskisi gibi indirim vermezlerler artık 2 siparişe 1 hediye veriyorlar zaten.

Abartmayın. 25 liraya 2 dürüm yiyorum. Çarşıda tek dürüme 22 lira istiyorlar.
Abarttığım bir şey yok. Benim yaşadığım yerde durum böyle. Getiryemek'i 2 yıldır falan kullanıyorum. Şuanki durumu çok kötü. İlk başta hem restoran fiyatları iyiydi hem de Getir'in kendi kampanyaları.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220131-152051_getir.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_20220131-152106_getir.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 101
Abartmayın. 25 liraya 2 dürüm yiyorum. Çarşıda tek dürüme 22 lira istiyorlar.
O ilk siparişedir dostum kuponla. Ki onun bile bir limiti var 60 lira üzeri siparise diyor.

İfadeler: T21
Asgari ücrete gelen %50 zam + elektriğe gelen %125 civarı zamdan sonra ne bekliyorsunuz ki? Firmalar giderleri kendi ceplerinden mi karşılayacak. Tabii ki tüketiciye yansıtacak.

İndirim diye göstermek için göstermelik uçuk bir fiyat koymak çok yaygın bir kandırma yöntemi, bu sadece Getir'e veya diğer sitelere özel bir şey değil, sokaktaki restoranlarda bile görmek mümkün.

O ilk siparişedir dostum kuponla. Ki onun bile bir limiti var 60 lira üzeri siparise diyor.
Hayır dostum, ilk siparişim geçen sene hazirandı. SS'ler bu aya ait, hatta dürüm bu cumartesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…