Getir Yemek'ten söylenen yemekteki indirimi restoran görüyor mu?

680486

Femtopat
Katılım
27 Haziran 2023
Mesajlar
77
Merhaba bugün getir yemekten indirimli yemek söyledim ve cidden çok gülünecek bir fiyata geldi. Bu indirimi yemeği yapan şirket görüyor mu? Yoksa göremiyor mu yani "Çok ucuza söylemiş bu aa." deyip özen göstermiyor mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bugün getir yemekten indirimli yemek söyledim ve cidden çok gülünecek bir fiyata geldi. Bu indirimi yemeği yapan şirket görüyor mu? Yoksa göremiyor mu yani "çok ucuza söylemiş bu AA." deyip özen göstermiyor mu?

Çıkan fişte her şey görünüyor ama sırf bunun için kötü yapmazlar çünkü o indirim ücreti Getir'den kesiliyor dükkana yine aynı kar payı geliyor.
 
Hayır. Muhtemelen müdavim'den sipariş verdin ve 5 tlye falan geldi. Hayır getiryemek aradaki indirimle oluşan fiyat farkını ödüyor ve sanki müşteri indirimsiz şekilde ödeme yapılmış gibi görünüyor.
 
Bazı restoranlar indirimli aldın diye öyle rezillikler yapabiliyor. Mesela 3 çeyrek almıştım yarım gönderdi indirimli aldım diye bizzat sormuştum arayıp. Gördüğüm bir diğer olay da restorana gelen olumsuz yoruma zaten indirimle xx fiyata alıyorsunuz yanıtı olmuştu.
 
Bazı restoranlar indirimli aldın diye öyle rezillikler yapabiliyor. Mesela 3 çeyrek almıştım yarım gönderdi indirimli aldım diye bizzat sormuştum arayıp. Gördüğüm bir diğer olay da restorana gelen olumsuz yoruma zaten indirimle XX fiyata alıyorsunuz yanıtı olmuştu.

Rezalet. Restoranlar indirim şartlarını kabul ederek hizmet veriyor. Neye imza attıklarından haberleri yok.
 
Getir'deki indirimler "getir müdavim"e dahil olan satıcılar için geçerli, kendileri karşılıyor indirimi. Bazen indirim tanımladığı için içecek koymayan, tavuk vs koymayan satıcılar denk gelmişti.
 
Merhaba bugün getir yemekten indirimli yemek söyledim ve cidden çok gülünecek bir fiyata geldi. Bu indirimi yemeği yapan şirket görüyor mu? Yoksa göremiyor mu yani "Çok ucuza söylemiş bu aa." deyip özen göstermiyor mu?
Yemeksepetinde burger kingten sipariş verdiğimde resmen tosta basıp getirmişlerdi yemeği. Değişik bir poşetin içine koymuşlar. Et şakasız bir şekilde buz gibiydi. Ekmek desen dökülüyor. Ve sadece 20-30 TL'lik bir indirim uygulanmıştı. 20-30 TL için bu kadar şey yapıyorlarsa yazık ülkenin durumuna cidden.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı