GetSystemInfo Rapor Oluşturma Resimli Anlatım

Fixledim dediklerinizi fakat kullanıcılar ve gruplar kısmına her gün bilmediğim kullanıcı geliyor örneğin NT authorty adında falan ama zararlı olmadığına sevindim sağ olun.

Onlar MS grupları zaten. Her zaman da gelmez. Silmeye çalışıyorsanız o şekilde anca gelir.
Siliyorum sildikten sonra bilgisayarı kapatıp açınca siyah ekranda kalıyor güvenli mod da başlatıp sistem geri yüklemesi yaptım açıldı.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    9,9 KB · Görüntüleme: 51
  • Ekran Alıntısı.PNG
    11,3 KB · Görüntüleme: 50
Hocam son zamanlarda cok fazla yavaslama, ekranin aniden donmasi ve gecmemesi gibi sorunlarla karsilasiyorum.

Zararlı yönünde bir sorun gözükmüyor. Ancak gereksiz yazılım olarak çok sorun var. İlk olarak önerim: Office yazılımı olarak MS yazılımı çok gerekli değilse Libre Office veya benzeri Office yazılımına yönelin.
Gigabyte yazılımlarını kaldırın gereksizleri(kullanmıyorsanız hepsini). Temiz önyükleme yapın.
Zamanlanmış görevleri CCleaner ile devre dışı bırakın.

Selamlar, oyunlarda %100 cpu kullanımı görüyorum ve bunun sebebini merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…