GetSystemInfo Rapor Oluşturma Resimli Anlatım

Yeni sürümü buradan indirip çalıştırın.

Accept seçip sözleşmeyi kabul edeceksiniz.

GSI 1.jpg

Alttaki kısımda "..." kısımdan zip/rar dosyasının nereye çıkartmak istiyorsanız seçebilirsiniz. Tikleri işaretleyin ve Start'a basın.

GSI 2.jpg

İşlem tamamlandığında çalıştırdığınız klasör veya masaüstünde rar/zip dosyası çıkacaktır. O dosyayı altta belirtilen sitelerden birine upload edip istenildiğinde paylaşabilirsiniz.

NOT: Bu konuda paylaşacaksanız, hangi zararlı veya şüphelendiğiniz dosya vb. sorunu bildirip paylaşın.

5d48fgs4d8f.jpg

RGhost — file sharing
DATA FILE HOST - Free File Hosting
Simple File Sharing and Storage.
Dropbox
Free Cloud Storage for Files - pCloud
Google Drive - Cloud Storage & File Backup for Photos, Docs & More
(Paylaşıma açık izinleri verin)

Son düzenleme:
Hocam bir bakabilirseniz sevinirim. GSI Parser
Belirgin zararlı sadece Windows cracklediğini görüyorum. İllegal kullandığın diğer araçlar da var ama zararlı görünmüyor. Tavsiye etmediğim araçlar var ve pek bilinmeyen bir sıkıştırma programından hatalar aldığın görüyor bunların dışında bir sorun yok.
Hocam bir bakar mısın dinoraptors hatası alıyorum ne yapsam kurtulamadım bir analizinizi bekliyorum. GetSystemİnfo
İlk olarak BIOS güncel değil güncelleyin:

Bunları kaldırın.
Program ekle kaldır da:

TNod User & Password Finder

Eset'i illegal kullanman yarar sağlamaz.

Android emu kurmuşsun hata almışsın. Güvenlikle ilgili yazıyı gördüğün için mi raporu çıkardın? Onun içinse onla ilgili değil hatada bunu kurman gerektiği belirtilmiş ve diğer sürücülerin.

Burada zararlılar var klasör içlerini silin:
C:\Users\deste\AppData\Local\Temp\

Dediğin zararlı için MBAM indirip bir tarat bulunanları kaldır ek olarak temizlenir. Modemi de mümkünse resetleyip yeniden yapılandırabilirsen yap.
@Murat5038 hocam, bakabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.
Zararlı yönden bir sıkıntı göremedim ama disk kaynaklı bir sorun olabilir kontrol edersiniz.
Kaspersky kullanıyorsun zaten sıkıntı olmayacaktır zararlı konusunda.

İtunes ve Firefox'da sadece güvenlik açığı tespit edilmiş ama sen taramayı yarıda kesmişsin. Tekrar açık taraması yapıp bulunanları güncelleyin.

Selamlar,

@Murat5038 hocam, ikinci kez rapor gönderiyorum ilkinden sonra bi' format attım ama hala bir şeyler eksik gibi geliyor rica etsem bakar mısınız?
İlk attığınız link benim raporun linki, onu fark ettim :D Şimdiki link sizin rapora ait. Sanırım yanlışlıkla kendi raporunuzu atmak yerine benim raporumun linkini attınız :D

İlk attığınız link benim raporun linki, onu fark ettim :D Şimdiki link sizin rapora ait. Sanırım yanlışlıkla kendi raporunuzu atmak yerine benim raporumun linkini attınız :D

İnanılmaz :D Bilgisayar başında az vakit geçirmek lazım.. Söylemeseniz haberim yok gelişigüzel kopyala-yapıştır deyip geçmişim :D

Selamlar,

@Murat5038 hocam, ikinci kez rapor gönderiyorum ilkinden sonra bir format attım ama hala bir şeyler eksik gibi geliyor rica etsem bakar mısınız?
Bir sorun görmedim gereksiz yazılımlar haricinde. Kaspersky kullanıyorsunuz yine dediğim gibi sıkıntı olmaz kullandıkça.

Selam. Müdür Dosya burada.

Bir de ekstradan bir şey rica edecem.
Bilgisayarı yeni açtığımda görev yöneticine girdiğimde destansı şeyleri görüyorum gerekli/gereksiz bi bakar mısın ?

Şimdiden tşkler.

Sürücü bulucu kullanıyorsun bu başlıca sorun kaynağı zaten.
BIOS güncel değil güncelleyin.
Tarayıcı uzantılarından birinde de adware olabilir gibi gözüküyor (pkedcjkdefgpdelpbcmbmeomcjbeemfm) MBAM ile tarama yapıp bulunanları kaldırın.

Görev yöneticinde sıkıntı gözükmüyor Asya dilindeki dosyayı diyorsan Tercent'in bir dosyası.

Sürücü bulucu kullanıyorsun bu başlıca sorun kaynağı zaten.
BIOS güncel değil güncelleyin.
Tarayıcı uzantılarından birinde de adware olabilir gibi gözüküyor (pkedcjkdefgpdelpbcmbmeomcjbeemfm) MBAM ile tarama yapıp bulunanları kaldırın.

Görev yöneticinde sıkıntı gözükmüyor Asya dilindeki dosyayı diyorsan Tercent'in bir dosyası.

Tşkler.
-Biosu güncellenyecem.
-MBAM kurup bulunanları kaldıracam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı