GetSystemInfo Rapor Oluşturma Resimli Anlatım

Yeni sürümü buradan indirip çalıştırın.

Accept seçip sözleşmeyi kabul edeceksiniz.

GSI 1.jpg

Alttaki kısımda "..." kısımdan zip/rar dosyasının nereye çıkartmak istiyorsanız seçebilirsiniz. Tikleri işaretleyin ve Start'a basın.

GSI 2.jpg

İşlem tamamlandığında çalıştırdığınız klasör veya masaüstünde rar/zip dosyası çıkacaktır. O dosyayı altta belirtilen sitelerden birine upload edip istenildiğinde paylaşabilirsiniz.

NOT: Bu konuda paylaşacaksanız, hangi zararlı veya şüphelendiğiniz dosya vb. sorunu bildirip paylaşın.

5d48fgs4d8f.jpg

RGhost — file sharing
DATA FILE HOST - Free File Hosting
Simple File Sharing and Storage.
Dropbox
Free Cloud Storage for Files - pCloud
Google Drive - Cloud Storage & File Backup for Photos, Docs & More
(Paylaşıma açık izinleri verin)

Son düzenleme:
Bir sorun gözükmüyor zararlı anlamında sadece İnternet explorer anasayfa, Yahoo olarak gözüküyor o da bir sorun teşkil etmez.
Kaspersky kullanıyorsun zaten ama Erotik sitelerde gezdiğin görülüyor oralarda yine de dikkatli ol.

Zararlı olarak bir sorun gözükmüyor. Intel Security Assist veya Mcafee yüklüyse kaldırın.
BIOS güncel değil anakartın Z97-GAMING-5 ise bununla güncelelyin:
http://download.msi.com/bos_exe/mb/7917v1D.zip

Sistemde farklı sorunlar olabilir mavi ekran almışsınız konu açıp sorununuzu bir de orada bildirin.

Bir sorun gözükmüyor zararlı anlamında sadece İnternet explorer anasayfa, Yahoo olarak gözüküyor o da bir sorun teşkil etmez.
Kaspersky kullanıyorsun zaten ama Erotik sitelerde gezdiğin görülüyor oralarda yine de dikkatli ol.

Öncelikle ilginize teşekkür ederim. 2 veya 3 gün önce windows'a güncelleme geldi. Bu güncelleme sonrası Mozilla Firefox'ta, Google Chrome'da kasmalar başladı. CPU fazla kullanılıyor gibi hissediyorum. Güncellemem gereken bir sürücü falan mı var acaba? Ya da eski sürüme geri yükleme mi yapmalıyım? Gözünüzden kaçan bir nokta olabilir mi acaba? Daha önce belirtmemiş olmam benim hatam kusuruma bakmayın.

BIOS güncel değil gibi kontrol edin.
C:\Users\Muhammed Ali\AppData\Local\Temp
C:\Windows\Temp\
İçindekileri silin.

Hem Avast hem Defender açık tutmayın. Bahsettiğiniz zararlı hangi dosyada log dosyalarını paylaşın. Zararlı görünmüyor.

Dediğiniz dosyaları sildim. Bilgisayarda Avast yüklü değil diye biliyorum. Orayı tam anlamadım :D Zararlı içerik olan dosyayı mesajı atmadan önce silmiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı