Gezginler güvenli mi?

Lololo33

Picopat
Daha fazla  
Gezginlerden ıcy Tower adlı oyunu indirecektim. Virüs muhabbeti dönüyor arada. Emin olamadım gene de sorayım dedim sizce bunu indirsem sorun olur mu? Icy Tower

Şu ana kadar kullandım sadece 1 defa chrat Engine indirirken trojan çıkmıştı FP mi bilmiyorum başka bir problemim olmadı yani güvenli ama yine de bir antivirüs bulundurmanı öneririm.

Yıllardır oradan bir şey indiyorum bir kez bile virüs ile karşılaşmadım. Zaten orası yılların sitesi hiçbir şey olmaz. Ayrıca gezginler orijinal uygulamayı kullanıyor.

Şu ana kadar kullandım sadece 1 defa chrat Engine indirirken trojan çıkmıştı başka bir problemim olmadı yani güvenli ama yine de bir antivirüs bulundurmanı öneririm.

Chat Engine'nin setupunda virüs var hocam. Yani hangi siteden indirirseniz indirin sürekli virüs uyarısı verir.

Yıllardır oradan bir şey indiyorum bir kez bile virüs ile karşılaşmadım. Zaten orası yılların sitesi hiçbir şey olmaz. Ayrıca gezginler orijinal uygulamayı kullanıyor.

Chat Engine'nin setupunda virüs var hocam. Yani hangi siteden indirirseniz indirin sürekli virüs uyarısı verir.

Tek problemim o olmuştu başka da bir problem yaşamadım gönül rahatlığıyla kullanabileceği bir site.

Eskiden kaç kez oradan Icy Tower indirdim hatırlamıyorum bile. Sıkıntı da yaşamadım hiç. Ama Cheat Engine vs. programları kendi sitelerinden indirmek varken buradan indirmeyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı