Gezginler güvenli mi?

Eskiden kaç kez oradan Icy Tower indirdim hatırlamıyorum bile. Sıkıntı da yaşamadım hiç. Ama Cheat Engine vs. programları kendi sitelerinden indirmek varken buradan indirmeyin.
Ben sadece Icy Tower ' ı indirecem . O da orjinali olmadığı için .

İndirirken VirusTotal'de tarat ona göre indir bence.
Site de hazır taratılmış . Temiz gösteriyor .

Yıllardır oradan bir şey indiyorum bir kez bile virüs ile karşılaşmadım. Zaten orası yılların sitesi hiçbir şey olmaz. Ayrıca gezginler orijinal uygulamayı kullanıyor.

Chat Engine'nin setupunda virüs var hocam. Yani hangi siteden indirirseniz indirin sürekli virüs uyarısı verir.

Chat Engine hile programı olarak geçtigi için virüs var demiş olabilir. Tam hakim degilim ama genelde öyle yapıyor antivürs programları.

Genelde trojan virüs bulaşma riski var, kimse kimseye bedavaya yardım edecek değil sonuçta 😊

Ya bu site zaten orijinal yazılım bulunduruyor sadece sürümleri 1 2 yıl eski. Bilip bilmeden yorum yapmayın.

Chat Engine hile programı olarak geçtigi için virüs var demiş olabilir. Tam hakim degilim ama genelde öyle yapıyor antivürs programları.

Hocam aynı şey Torrent indirirkende oluyor. Bu uygulamalarım setuplarında reklam olarak anti virüs kurmaya çalışıyor virüs programları da bunu algılıyor yani programı kurduktan sonra setupu silin tarama yapın hiçbir şey olmayacaktır.

Hocam aynı şey Torrent indirirkende oluyor. Bu uygulamalarım setuplarında reklam olarak anti virüs kurmaya çalışıyor virüs programları da bunu algılıyor yani programı kurduktan sonra setupu silin tarama yapın hiçbir şey olmayacaktır.

Doğrudur hocam dediğim gibi çok hakim değilim bende böyle biliyorum.

Çok boş yorumlar var. Site güvenilirdir. Çok korkaksanız siteyi de taratın. Ayrıca indirmek istediğiniz programa girince VirusTotal sonucu diye kocaman yazı var. Adamların kendisi bile gösteriyor virüs olup olmadığını. Ha ben güvenmem diyorsanız kendi antivirüsünüz ile taratın. Önerdiğim antivirüsler: Malwarebytes, Kaspersky. İndirdiğiniz programda virüs var ise siteyi suçlamak sizin suçunuzdur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok boş yorumlar var. Site güvenilirdir. Çok korkaksanız siteyi de taratın. Ayrıca indirmek istediğiniz programa girince VirusTotal sonucu diye kocaman yazı var. Adamların kendisi bile gösteriyor virüs olup olmadığını. Ha ben güvenmem diyorsanız kendi antivirüsünüz ile taratın. Önerdiğim antivirüsler: Malwarebytes, Kaspersky. İndirdiğiniz programda virüs var ise siteyi suçlamak sizin suçunuzdur.
Sahibinin yeğeni falansın herhalde :D (!)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı