Gezi için vizesiz ülke önerisi

Tek başıma gezmek için 1 haftalık bir tatil planı yapmak istiyorum yıllık izinimde. Vizesiz, gezilecek güzel yerleri olan ve nispeten pahalı olmayan ülke veya ülkeler neresi var acaba önerdiğiniz?
Azerbaycan, Türkmenistan

Bence schengen vizesine başvur Avrupa turu yaparsın. Vizesiz gidilecek doğru düzgün ülke yok pek fazla. Dominik cumhuriyeti falan olabilir belki. Karayiplerde yüzersiniz.
1705749896676.png

Son düzenleme:
Bence schengen vizesine başvur Avrupa turu yaparsın biraz vizesiz gidilecek doğru düzgün ülke yok pek fazla. Dominik cumhuriyeti falan anca belki. Karayiplerde yüzersiniz.
Eki Görüntüle 2090634

Haklısın hocam zaten yeşil pasaport var annemden kaynaklı ama sigorta girişim var aktif değil yani. Ek olarak ben tek gezmeyi seven biriyim ilk deneyim olarak karadağ falan gezip daha sonrasında Avrupa'yi deneyimli bir şekilde gezmek istiyorum.

Haklısın hocam zaten yeşil pasaport var annemden kaynaklı ama sigorta girişim var aktif değil yani. Ek olarak ben tek gezmeyi seven biriyim ilk deneyim olarak karadağ falan gezip daha sonrasında Avrupa'yi deneyimli bir şekilde gezmek istiyorum.

Ve deniz benim için önemli değil Antalyalıyım zaten sadece deneyim için istiyorum.

Ooo hocam o yeşil pasaport çok güzel bir şey ya keşke bende de olsa bence değerlendir. İstediğin sırayla gez.

Ooo hocam o yeşil pasaport çok güzel bir şey ya keşke bende de olsa bence değerlendir. İstediğin sırayla gez.

Temmuz veya ağustos'ta 10 günlük bir Avrupa turu planım var ama giden arkadaşlar ilk defa gideceksen ve teksen deneyim için böyle yerlere git birkaç gün yoksa zaman ve para ayarı konusunda zorluk yaşarsın dediler ondan dolayı Mart gibi küçük bir gezi yapmak istiyorum.

Birçok güzel yer var fakat ucuz olarak ne kadar bir ucuzluk. Yani Fas falan da olabilir.

5 günlük tatil 600 euro gibi düşünüyorum ama bilgim yok artıp azalabilir. Nispeten derken ondan bahsediyordum diğerlerine kıyasla pahalı olmasın, ortalama veya ucuz olsun düşüncesindeyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı