Gezmek sosyallesmek istiyorum

Bertyy

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben 16 yasında lise okuyan sıradan bir ögrenciyim ve günlerim çok sıkıcı sıradan geçiyor. Benim bedava bir şekilde sosyalleşip etkinlik yapabilmemin bir imkanı var mı acaba? İstanbul Esenler'deyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlgi duyduğun bir hobinin kursuna git, zevk aldığın bir işi hem yaparak öğrenirsin hem de senin gibi o işi yapmaktan zevk duyan insanların içerisinde olursun. Böylece daha kolay anlaşabilir ve sosyalleşebilirsin. Biliyorum bu tarz etkinlikler pahalı olabiliyor ama devletin ücretsiz kursları da oluyor onları kollayıp değerlendirebilirsin.

İlgi duyduğun bir hobinin kursuna git, zevk aldığın bir işi hem yaparak öğrenirsin hem de senin gibi o işi yapmaktan zevk duyan insanların içerisinde olursun. Böylece daha kolay anlaşabilir ve sosyalleşebilirsin. Biliyorum bu tarz etkinlikler pahalı olabiliyor ama devletin ücretsiz kursları da oluyor onları kollayıp değerlendirebilirsin.

İnternetten arastırıp bulabilir miyim devletin kurslarını ve yas tutmama olayı var mı?

İstanbul'da yaşamanız avantaj, ilgi duyduğunuz kurslara katılabilirsiniz, benim önerim spor ile ilgili fitness olarak demiyorum futbol, basketbol filan, takım oyunu olduğu için isteseniz de istemesiniz de arkadaş bulursunuz.

Fulbola pek ilgim yok basketbola biraz ilgim var ama şu an sıfırdan baslayabilir miyim bilmiyorum ve hem bedava kurs bulma sansım var mı?

Kitap okuyabilirsin. Param yok diyorsan kütüphaneye gidersin, oradaki insanlarla tanışabilirsin.
İSMEK'in kurslarına katılabilirsin başka bir seçenek olarak, çeşit çeşit kurs var. Orada da birileriyle kaynaşabilirsin.

İnternetten arastırıp bulabilir miyim devletin kurslarını ve yas tutmama olayı var mı?

Fulbola pek ilgim yok basketbola biraz ilgim var ama şu an sıfırdan baslayabilir miyim bilmiyorum ve hem bedava kurs bulma sansım var mı?
Bedava bulursunuz ama zor, 10 kursun 9'u paralı oluyor genelde.

Kitap okuyabilirsin. Param yok diyorsan kütüphaneye gidersin, oradaki insanlarla tanışabilirsin.
İsmek'in kurslarına katılabilirsin başka bir seçenek olarak, çeşit çeşit kurs var. Orada da birileriyle kaynaşabilirsin.

İsmek e baktım gayet güzel seyler var ona başvuracağım fakat kontanjanlar çok dolu biraz hızlı olmam lazım ama güzel duruyor deneyeceğim.

Merhaba, ben 16 yasında lise okuyan sıradan bir ögrenciyim ve günlerim çok sıkıcı sıradan geçiyor. Benim bedava bir şekilde sosyalleşip etkinlik yapabilmemin bir imkanı var mı acaba? İstanbul Esenler'deyim.
Cep telefonu için birçok program var. Aynı yerde oturan kişileri bulup tanışabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı