GFN Powered by GAME+ Premium

Ultra ayarlarda 60 FPS kalitesini deneyimlemiş biri olarak bu servisi kullanırken cidden zevk alacağınımı düşündün?
Hocam ben bu servisi daha öncesinde de kullanıyordum. Ben bu elimdeki sistemi toplamadan önce 745m ekran kartına sahip bir laptop kullanıyordum. Avrupa sunucularında 5 ay boyunca GFN kullandım. Bunu yazımda da belirttim. Yani her zaman ultra ayarlar 60 FPS görmüş değilim. Ancak Avrupa sunucularında GFN kullanırken neredeyse hiç FPS drop yaşamadım. Hatta olabildiğince sistem zorlayan oyunlar denedim zamanında. Control GFN'e ilk geldiğinde benim hala 745m'e sahip bi bilgisayarım vardı Control'ü RTX on şekilde oynadım. En düşük FPS 55ti oynarken.
Bu servis Türkiye'de henüz oturmamış. Dolayısıyla ayda 75 lira verdiğin bi servisten kalitesiyle oyun oynamak isterken 40 FPS alman ne kadar mantıklı?

Şimdi de şu korona zamanında para konusunda çok rahat olmadığım için pandemi sürecinde ekran kartımla mining yapmaya başladım. Dolayısıyla 2060 Super ile oyun oynamıyorum. Oynarsam mining yapmıyorum. Servisi almamın sebebi bu. Avrupa sunucularında ki hesabımı kapatıp Türkiye'ye geçmemin sebebi, sunucular Türkiye'de; daha kaliteli bi GFN deneyimi yaşarım düşüncesiydi. Ancak görüyorum ki Avrupa sunucularında olmayan bütün kalite düşüren durumlar yaşanıyor. Bu durumda servise puanımı verirken "Ben normalde 2060 Super ile Ultra ayarlada 60 FPS alıyorum, o yüzden GFN'in verdiği deneyimden memnun kalmadım ama siz 40 FPS oynarsınız, 40 FPS size koymaz bu sizin için hatta bi artıdır." diyerek mi vermeliyim? Ayrıca Geforce Now her oyunda ultra ayarların sözünü veren bi servis. Ultra ayarlarda 60 FPS sözü verirken, sözünü tutmayan bi programdan zevk almamı beklemek garip olurdu bence.
Ultra ayarlarda 60 FPS sözü verirken, sözünü tutmayan bi programdan zevk almamı beklemek garip olurdu bence.
Ben bu serviste 50 saate yakın Warframe oynadım. Hiç zevk almıyor veya benzeri bir durum yaşıyor olsam başta premium satın almam. Güveniyordum Avrupa sunucularında aldığım deneyimden dolayı GFN'e. Ancak şuan için kabul etmem gerek ki bu oturmamış bir servis ve oturana kadar da puanı 10 üzerinden 6.5. Daha fazla değil. Sunucu upgradeleri vb vb şeyler olduktan sonra bizde zevk alırız
Ya bende akış gönderilmeye hazır diyor. Ama görüntü çamur gibi bir de çok sıra bekliyorsun.
Basic hesaplarda sıra bekleme olayını deneyimledim ya. Gerçekten korkunç uzun sürüyor. Daha premium sırası bana gelmemişken bi basic deneyeyim demiştim. 6 saat falan bekledim diye hatırlıyorum.

İşin çok teknik detayına girmedim ancak İstanbul taraflarında bu servisi Avrupa üyeliği ile kullanırken, Ankara'ya gelince Game+'a geçtim. Şuan pek hoşuma gitmiyor. Muhtemelen daha çok para verdiğim için beklenti yükseldi. 3 aylık 150 tl olarak aldım, bir daha almam gibi. Xbox Series S almak daha mantıklı olacaktır.

Beyler ben GeForce NOW Premium üyeliği aldım. Benim lanet olası bilgisayarımda açamıyorum. Dileyen olursa vereyim.

Beyler ben GeForce NOW Premium üyeliği aldım. Benim lanet olası bilgisayarımda açamıyorum. Dileyen olursa vereyim.
Çekiliş yapabilirsiniz isterseniz. Rapor edin veya Konu Dışı kategorisine çekiliş adı altında konu açabilirsiniz.

Konuya gelecek olursak, gerçekten hayal kırıklığı. Sunucu kapasitesi az ise, o azlığa bağlı müşteri alın. Herkesi topladılar. Sunucular yetmedi. Sonra?

"Lansmandan dolayı sıra beklettiğimiz için özür dileriz." Müşteri bu cümleyi yemez. Globalden çok daha iyi deneyim verecek dediler, girdik. Çamur, kare kaybı vs. birçok sorunu var.

En az 3 ay daha bekleyin, sonra girin. Hatta en erken yazın başı falan girin. O zamana kadar İstanbul'a sunucular gelmiş olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…