aliazim Picopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #1 Steam üzerinden Cyberpunk oynuyordum Witcher'a girince böyle bir hata alıyorum. Diger oyunlarda sıkıntı yok.
Steam üzerinden Cyberpunk oynuyordum Witcher'a girince böyle bir hata alıyorum. Diger oyunlarda sıkıntı yok.
Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.643 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #2 Nedense bende de oldu, birkaç şey denedim ama olmadı. Sildim, şimdi yeniden yüklüyorum. Artı 0 Eksi
KS KS aliazim Picopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #3 Sleipnir dedi: Nedense bende de oldu, birkaç şey denedim ama olmadı. Sildim, şimdi yeniden yüklüyorum. Genişletmek için tıkla... denedikten sonra yazarmısın çalıştımı bende ona göre siliyim Artı 0 Eksi
Sleipnir dedi: Nedense bende de oldu, birkaç şey denedim ama olmadı. Sildim, şimdi yeniden yüklüyorum. Genişletmek için tıkla... denedikten sonra yazarmısın çalıştımı bende ona göre siliyim
Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.643 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #4 aliazim dedi: denedikten sonra yazarmısın çalıştımı bende ona göre siliyim Genişletmek için tıkla... Olmadı. Eğer çözersen bana da söyler misin ? Artı 0 Eksi
aliazim dedi: denedikten sonra yazarmısın çalıştımı bende ona göre siliyim Genişletmek için tıkla... Olmadı. Eğer çözersen bana da söyler misin ?