GgOS nasıl silinir?

Ranathema

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gainward Ghost RTX 4060Ti Ekran Kartı
Ryzen 5 5600 İşlemci
Gigabyte B550M DS3H Anakart
2x8 GB G-Skill RipjawsV DDR4 3600 MHz Ram
MLD ULTRA NVMe M2 1TB SSD
Merhaba. ggOS kullanan laptop için Windows 10 Pro Retail key aldım ve kullandım fakat hâlâ format atamadım. Her yolu denedim, herhangi bir sonuç alamadım, çıldırmak üzereyim. 1- bilgisayarı ayarlar kısmından sıfırlayamıyorum. 2- CMD üzerinden komut çalıştıramıyorum. 3- format için Microsoft'tan Windows indirip flash belleğe atamıyorum. 4- Win + r yapıp MSConfig'i açamıyorum. Ne yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. ggOS kullanan laptop için Windows 10 Pro Retail key aldım ve kullandım fakat hâlâ format atamadım. Her yolu denedim, herhangi bir sonuç alamadım, çıldırmak üzereyim. 1- bilgisayarı ayarlar kısmından sıfırlayamıyorum. 2- CMD üzerinden komut çalıştıramıyorum. 3- format için Microsoft'tan Windows indirip flash belleğe atamıyorum. 4- Win + r yapıp MSConfig'i açamıyorum. Ne yapacağım?

Anlayamadım, BIOS'ta USB üzerinden başlatamadınız mı? Formattan kastınız ne? Ürün anahtarı girmek mi?

Anlayamadım, BIOS'ta USB üzerinden başlatamadınız mı? Formattan kastınız ne? Ürün anahtarı girmek mi?
Ürün anahtarını formatlamadan önce girdim. Bugün format atmaya çalışıyorum ama olmuyor. Microsoft'tan windowscrashinstaller indiren seçenek windows bile olmayan bilgisayara güncelleme programı indiriyor.

Ürün anahtarını formatlamadan önce girdim. Bugün format atmaya çalışıyorum ama olmuyor. Microsoft'tan windowscrashinstaller indiren seçenek Windows bile olmayan bilgisayara güncelleme programı indiriyor.

Anladığım kadarıyla anahtarı formatlamadan kurtarmaya çalışıyorsunuz.

Direkt fomat atın normal. ggOS yerine Windows indirin. Etkinleştirmeyi girin. GgOS'ta normel Windows product key çalışmayabilir.

Anladığım kadarıyla anahtarı formatlamadan kurtarmaya çalışıyorsunuz.

Direkt fomat atın normal. ggOS yerine Windows indirin. Etkinleştirmeyi girin. GgOS'ta normel Windows product key çalışmayabilir.
Tamamdır, crash Installer uygulamasını flash bellekten atarak Windows'a geçtim. Sıkıntı format atamamamdı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı