Ghost of Tsushima alınır mı?

Oyunun bir süreden sonra tekrara girdiğini şöylemişler o doğru mu tabii her oyunda vardır da.

2077'nin videolarını izledim de çok benlik değil ya böyle eski tarih daha çok ilgimi çekiyor.

2077'nin videolarını izledim de çok benlik değil ya böyle eski tarih daha çok ilgimi çekiyor.

Ghost of Tsushima alırsan o zaman Ryse: Son of Rome oyununa al. İkisi de eski çağlı kılıç oyunu. Yine söylüyorum Ghost of Tsushima güzel oyun. Mekanikleri olsun dövüş kombatı güzel. Grafikleri eğer ekran OLED ise patlar gider.:)

Alınır, Japon ve Samuray kültürünü güzel yansıtan, sanatsal grafikleri çok iyi olan oynanış konusundada üzmeyen bir oyun. Abartıldığı kadar derken zaten göklere çıkarılan bir oyun değil, fakat benim zevklerime çok uygun bir oyundu misal. Steam profilim durumu özetler sanırım.

Steam'de 2 dolar zaten onu da alırım güzel gözüküyor.

Dyingh lıght oynamadıysan oynamadan ölme bence.:) başka tavsiyem şu an aklıma gelen yok.

Alınır, Japon ve Samuray kültürünü güzel yansıtan, sanatsal grafikleri çok iyi olan oynanış konusundada üzmeyen bir oyun. Abartıldığı kadar derken zaten göklere çıkarılan bir oyun değil, fakat benim zevklerime çok uygun bir oyundu misal. Steam profilim durumu özetler sanırım.

Oyunla konuşuyorduk. Tsushima'nın kendisi geldi.:D

Böyle soru sorulur mu :) PC sürümü çıktığında indirimsiz halini alıp bütün Steam başarımlarını kastım, sonra bıraktım. Hiç bıkkınlık yaşamadan oynadım. Tekrara düşüp bıkkınlık verebilecek tek bir şey var, o da yol üzerinde gördüğün düşmanlar. Her seferinde onlarla savaşmak zorunda da değilsin, yanlarından geçip gidebilirsin. Ayrıca yeni God of War oyunundaki dövüş sistemini beğendiysen bu oyunun mekaniklerini de seveceğini düşünüyorum.

Bu arada şahsi düşüncem, 2020'de yılın oyunu ödülünü The Last of Us Part 2 yerine Ghost of Tsushima almalıydı.

Hocam oynayabileceğiniz en güzel oyunlardan bence. Dövüş mekaniği genelde tekrara uydurmuyor. Normalde bir oyunu 2 ayda bitiren ben sanırım 1 hafta içinde süpürmüştüm. Jin Sakai'yi geliştirmek aşırı zevkli ve görevler tekrar etmiyordu. Hikaye açısından ufak zayıflıklar vardı şahsen Shogun'un kendisini görelim isterdim onun dışında sanatsal olarak ve oynanış olarak en sevdiğim oyunlardan kendisi.

Hocam oynayabileceğiniz en güzel oyunlardan bence. Dövüş mekaniği genelde tekrara uydurmuyor. Normalde bir oyunu 2 ayda bitiren ben sanırım 1 hafta içinde süpürmüştüm. Jin Sakai'yi geliştirmek aşırı zevkli ve görevler tekrar etmiyordu. Hikaye açısından ufak zayıflıklar vardı şahsen Shogun'un kendisini görelim isterdim onun dışında sanatsal olarak ve oynanış olarak en sevdiğim oyunlardan kendisi.

Hocam hafif spoiler vermesen iyiydi de sağ ol yine de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı