Ghost of Tsushima bilgisayara ne zaman gelir?

NTX Emre

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Yeni bir sistem aldım ve Sekiro gibi samuray oyunlarını seviyorum ve Ghost of Tsushima tam bana göre bir oyun. Sizce bu oyun PC'ye ne zaman gelir? Çok uzun sürer mi ve sürerse ne sebebiyle gecikir?

Sekiro'dan sonra Ghost of Tsusima'nın combat mekanikleri çok yavan gelecektir o yüzden sekiro gibi bi combat bekleme pc'ye gelse bile hevesini kırmak istemezdim ama Ghost of Tsushima'nın ortalama sayılabilecek bi oyun olduğunu düşünüyorum. Biz yıllardır bloodborne bekliyoruz pc için Tsushima'dan önce pc ye gelmesi gereken çok oyun var.

Sekiro'dan sonra Ghost of Tsusima'nın combat mekanikleri çok yavan gelecektir o yüzden sekiro gibi bi combat bekleme pc'ye gelse bile hevesini kırmak istemezdim ama Ghost of Tsushima'nın ortalama sayılabilecek bi oyun olduğunu düşünüyorum. Biz yıllardır bloodborne bekliyoruz pc için Tsushima'dan önce pc ye gelmesi gereken çok oyun var.
Kelimesi kelimesine katılıyorum hocam.

Ben genellikle hızlı bir combattan daha çok boss fight ve gizlilik oyunlarını seviyorum sekiro dan bahsederken hareketleri ve bitiriciliği kastettim evet sekirodan daha hızlı bir dövüşü olmaz ama gene de benim için iyi bir oyun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı