Şu aralar geleceğini pek sanmıyorum hocam.Merhaba. Yeni bir sistem aldım ve Sekiro gibi samuray oyunlarını seviyorum ve Ghost of Tsushima tam bana göre bir oyun. Sizce bu oyun PC'ye ne zaman gelir? Çok uzun sürer mi ve sürerse ne sebebiyle gecikir?
Kelimesi kelimesine katılıyorum hocam.Sekiro'dan sonra Ghost of Tsusima'nın combat mekanikleri çok yavan gelecektir o yüzden sekiro gibi bi combat bekleme pc'ye gelse bile hevesini kırmak istemezdim ama Ghost of Tsushima'nın ortalama sayılabilecek bi oyun olduğunu düşünüyorum. Biz yıllardır bloodborne bekliyoruz pc için Tsushima'dan önce pc ye gelmesi gereken çok oyun var.
Ben genellikle hızlı bir combattan daha çok boss fight ve gizlilik oyunlarını seviyorum sekiro dan bahsederken hareketleri ve bitiriciliği kastettim evet sekirodan daha hızlı bir dövüşü olmaz ama gene de benim için iyi bir oyun.Sekiro'dan sonra Ghost of Tsusima'nın combat mekanikleri çok yavan gelecektir o yüzden sekiro gibi bi combat bekleme pc'ye gelse bile hevesini kırmak istemezdim ama Ghost of Tsushima'nın ortalama sayılabilecek bi oyun olduğunu düşünüyorum. Biz yıllardır bloodborne bekliyoruz pc için Tsushima'dan önce pc ye gelmesi gereken çok oyun var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.