Ghost of Tsushima hangi dilde oynanmalı?

Çeviri kalitesi kötü maalesef. Sadece yerelleştirme yapıldığı için değil. Mesela Japonca da ki kötücül Tanrı şura yı da albiz diye çevirmişler yokai olan kötücül ruhu da. Ayrıca Japonca da birçok yerde farklı şey derken altyazıda tamamen farklı bir şey diyor... Bu çeviri bir anime de olsa yerin dibine sokulurdu.

Çeviri kalitesi kötü maalesef. Sadece yerelleştirme yapıldığı için değil. Mesela Japonca da ki kötücül Tanrı şura yı da albiz diye çevirmişler yokai olan kötücül ruhu da. Ayrıca Japonca da birçok yerde farklı şey derken altyazıda tamamen farklı bir şey diyor... Bu çeviri bir anime de olsa yerin dibine sokulurdu.
Hocam hikayeyi anlasam yeterli benim için.

Merhaba arkadaşlar, belki de bu güne kadar oynamayı en çok arzuladığım oyun Ghost of Tsushima. Spoiler vermezseniz memnun olurum. Bu oyunu İngilizce dublajla mı yoksa Japonca dublajla mı oynamalıyım ? Hangisi daha iyidir ? Bir de oyunun orijinal dili İngilizce olduğu için senkronizasyon sorunları vs. var mıdır Japonca dublajda ?
Ben şuan İngilizce oynuyorum çünkü ağız hareketleri İngilizceye göre yapılmış bide belki birkaç kelime öğrenirim diye İngilizce seçtim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı