Vrueext Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #1 Ekran kartı Rtx 3050 İşlemci i7 11.nesil Steam'den veya yönetici olarak başlat dediğimde önce Steam FPS gözüküyor sonra NVIDIA logosu çıkıp kaybolunca oyun siyah ekranda takılı kalıyor.
Steam'den veya yönetici olarak başlat dediğimde önce Steam FPS gözüküyor sonra NVIDIA logosu çıkıp kaybolunca oyun siyah ekranda takılı kalıyor.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.213 Makaleler 2 Çözümler 82 Yer İzmir 20 Mayıs 2024 #2 Launcherden DLSS kapatıp tekrar dener misiniz ? Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS Vrueext Centipat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #3 Allah razı olsun 2 gündür bir dünya şey denedim hatta sildim baştan yükledim bir dünya yabancı video izledim olmadı en basit yol önümdeymiş Artı 0 Eksi
Allah razı olsun 2 gündür bir dünya şey denedim hatta sildim baştan yükledim bir dünya yabancı video izledim olmadı en basit yol önümdeymiş
R resul68 Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 18 12 Temmuz 2024 #4 CS Relboron dedi: Launcher'den DLSS kapatıp tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam oyuna giremiyorum dediğiniz DLSS kapatma ayarını nasıl yapacağım detaylı şekilde söyleyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
CS Relboron dedi: Launcher'den DLSS kapatıp tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam oyuna giremiyorum dediğiniz DLSS kapatma ayarını nasıl yapacağım detaylı şekilde söyleyebilir misiniz?
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.213 Makaleler 2 Çözümler 82 Yer İzmir 12 Temmuz 2024 #5 resul68 dedi: Hocam oyuna giremiyorum dediğiniz DLSS kapatma ayarını nasıl yapacağım detaylı şekilde söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyuna girmeden, önce exeye tıkladığınızda launcher açılıyor ordan yapacaksınız. Artı 0 Eksi
resul68 dedi: Hocam oyuna giremiyorum dediğiniz DLSS kapatma ayarını nasıl yapacağım detaylı şekilde söyleyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyuna girmeden, önce exeye tıkladığınızda launcher açılıyor ordan yapacaksınız.
L Lokman4747 Yoctopat Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #6 CS Relboron dedi: Oyuna girmeden, önce exeye tıkladığınızda launcher açılıyor ordan yapacaksınız. Genişletmek için tıkla... Yav bende dün steamdan 60$ aldım siyah ekranda kalıyor dediklerinizide yaptım aynı sorun devam ediyor malsef Sorun bu hocam sonra siyah ekran oluyor Lokman4747 dedi: Yav bende dün steamdan 60$ aldım siyah ekranda kalıyor dediklerinizide yaptım aynı sorun devam ediyor malsef Sorun bu hocam sonra siyah ekran oluyor Genişletmek için tıkla... Bu hatayı çözdüm fakat start verince ekran direk siyah kalıyor Dosya Ekleri IMG_8229.jpeg 154,7 KB · Görüntüleme: 104 Son düzenleme: 12 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
CS Relboron dedi: Oyuna girmeden, önce exeye tıkladığınızda launcher açılıyor ordan yapacaksınız. Genişletmek için tıkla... Yav bende dün steamdan 60$ aldım siyah ekranda kalıyor dediklerinizide yaptım aynı sorun devam ediyor malsef Sorun bu hocam sonra siyah ekran oluyor Lokman4747 dedi: Yav bende dün steamdan 60$ aldım siyah ekranda kalıyor dediklerinizide yaptım aynı sorun devam ediyor malsef Sorun bu hocam sonra siyah ekran oluyor Genişletmek için tıkla... Bu hatayı çözdüm fakat start verince ekran direk siyah kalıyor
GENERATORU Hectopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #7 Lokman4747 dedi: Yav bende dün Steam'den 60$ aldım siyah ekranda kalıyor dediklerinizide yaptım aynı sorun devam ediyor malsef. Sorun bu hocam sonra siyah ekran oluyor. Bu hatayı çözdüm fakat start verince ekran direk siyah kalıyor. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var bende hepsini denedim. Kapanmadığı için tam ekranda pencereli olarak açtım ona rağmen aynı durum. Dosya Ekleri image.jpg 100,1 KB · Görüntüleme: 107 Artı 0 Eksi
Lokman4747 dedi: Yav bende dün Steam'den 60$ aldım siyah ekranda kalıyor dediklerinizide yaptım aynı sorun devam ediyor malsef. Sorun bu hocam sonra siyah ekran oluyor. Bu hatayı çözdüm fakat start verince ekran direk siyah kalıyor. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var bende hepsini denedim. Kapanmadığı için tam ekranda pencereli olarak açtım ona rağmen aynı durum.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.213 Makaleler 2 Çözümler 82 Yer İzmir 12 Temmuz 2024 #8 Hocam ekran kartı driverlarınızı DDU ile kaldırın ve son sürümü tekrar yükleyin, dediğim gibi DLSS ve Fsr kapatın launcher üzerinden. Artı 0 Eksi
Hocam ekran kartı driverlarınızı DDU ile kaldırın ve son sürümü tekrar yükleyin, dediğim gibi DLSS ve Fsr kapatın launcher üzerinden.
L Lokman4747 Yoctopat Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #9 CS Relboron dedi: Hocam ekran kartı driverlarınızı DDU ile kaldırın ve son sürümü tekrar yükleyin, dediğim gibi DLSS ve Fsr kapatın launcher üzerinden. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden mi kaldıracağız ddu ile kaldırmayı pek bilmiyorum da (( Artı 0 Eksi
CS Relboron dedi: Hocam ekran kartı driverlarınızı DDU ile kaldırın ve son sürümü tekrar yükleyin, dediğim gibi DLSS ve Fsr kapatın launcher üzerinden. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden mi kaldıracağız ddu ile kaldırmayı pek bilmiyorum da ((
GENERATORU Hectopat Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #10 CS Relboron dedi: Hocam ekran kartı driverlarınızı DDU ile kaldırın ve son sürümü tekrar yükleyin, dediğim gibi DLSS ve FSR kapatın Launcher üzerinden. Genişletmek için tıkla... Şimdi denedim yazdıklarını fakat bu sefer de oyundan attı. Artı 0 Eksi
CS Relboron dedi: Hocam ekran kartı driverlarınızı DDU ile kaldırın ve son sürümü tekrar yükleyin, dediğim gibi DLSS ve FSR kapatın Launcher üzerinden. Genişletmek için tıkla... Şimdi denedim yazdıklarını fakat bu sefer de oyundan attı.