Launcher'den DLSS kapatıp tekrar dener misiniz?
Oyuna girmeden, önce exeye tıkladığınızda launcher açılıyor ordan yapacaksınız.Hocam oyuna giremiyorum dediğiniz DLSS kapatma ayarını nasıl yapacağım detaylı şekilde söyleyebilir misiniz?
Yav bende dün steamdan 60$ aldım siyah ekranda kalıyor dediklerinizide yaptım aynı sorun devam ediyor malsefOyuna girmeden, önce exeye tıkladığınızda launcher açılıyor ordan yapacaksınız.
Bu hatayı çözdüm fakat start verince ekran direk siyah kalıyorYav bende dün steamdan 60$ aldım siyah ekranda kalıyor dediklerinizide yaptım aynı sorun devam ediyor malsef
Sorun bu hocam sonra siyah ekran oluyor
Yav bende dün Steam'den 60$ aldım siyah ekranda kalıyor dediklerinizide yaptım aynı sorun devam ediyor malsef.
Sorun bu hocam sonra siyah ekran oluyor.
Bu hatayı çözdüm fakat start verince ekran direk siyah kalıyor.
Aygıt yöneticisinden mi kaldıracağız ddu ile kaldırmayı pek bilmiyorum da ((Hocam ekran kartı driverlarınızı DDU ile kaldırın ve son sürümü tekrar yükleyin, dediğim gibi DLSS ve Fsr kapatın launcher üzerinden.
Hocam ekran kartı driverlarınızı DDU ile kaldırın ve son sürümü tekrar yükleyin, dediğim gibi DLSS ve FSR kapatın Launcher üzerinden.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.