Ghost of Tsushima vs Uncharted vs Elden Ring

Earas

Hectopat
Yer
İstanbul
Ghost of Tsushima nasıl bir oyun tam olarak bilmiyorum ancak çok da merak ettiğim bir oyun. 1666 TL.
Souls like hiç oynamadım o yüzden de Elden Ring eğlenceli olur mu bilmiyorum. 1388 TL.
Uncharted hırsızlar mirası koleksiyonu da eğlenceli olacağını düşünüyorum ancak diğerlerine göre çok daha kısa oynama süresi. 694 TL.

Bu 3 oyun arasında kaldım. Hepsi çok pahalı olduğu için iyi bir karar verip uzun süre oynamam gerekiyor. Ayrıca bu oyunları daha uyguna bulacağım bir platform var mı? Yazdıklarım Steam fiyatı. Cashback veren banka da önerebilirsiniz. Papara 25 TL, Nays 50 TL cashback veriyor sadece.

Kış indirimi geliyor elden ring indirime girecek bekle.
Aralarında Ghost of Tsushima'yı öneririm. Oyun oynarken kendini içine alıyor.
GoT indirime girer mi? Ona göre Uncharted alacağım.

3 de farklı türlerden oyunlar hikaye ve oynanış bazında bakarsak unchaterd.

Sürükleyicilik olarak bakarsak GoT.

Türkçe dublaj olduğu için unc 1 tık önde.
Türkçe dublaj olarak ben de 1 tık önde tutuyordum ama oynanış süresi diğerlerine nazaran kısa.

Diğer iki oyun istek listemde hiç oynamadım ama Elden Ring için çok sürükleyici ve oynaması zevkli olduğunu söyleyebilirim.

Daha önce Lies of P'yi bitirdim. Bence Souls-like ile Souls oyunları arasında uçurum var. İkinci defa açmadım hikayesi bitince P'yi fakat ER için aynısını söyleyemeyeceğim. Şimdi NG3'teyim. SotE bambaşka bir hikaye. Buildler arasında uçurum var ve hepsini denemek için oyun her türlü kolaylığı sağlıyor.

Dip not. GoW aldım ve iade ettim. ER NG3'e devam muhtemelen 4üncüyü de oynarım :)

Diğer iki oyun istek listemde hiç oynamadım ama Elden Ring için çok sürükleyici ve oynaması zevkli olduğunu söyleyebilirim.

Daha önce Lies of P'yi bitirdim. Bence Souls-like ile Souls oyunları arasında uçurum var. İkinci defa açmadım hikayesi bitince P'yi fakat ER için aynısını söyleyemeyeceğim. Şimdi NG3'teyim. SotE bambaşka bir hikaye. Buildler arasında uçurum var ve hepsini denemek için oyun her türlü kolaylığı sağlıyor.

Dip not. GoW aldım ve iade ettim. ER NG3'e devam muhtemelen 4üncüyü de oynarım :)
Xbox Game Pass ile girip Lies of P'yi yaklaşık 1 saat oynadım. Sonra tekrar giresim gelmedi. Neden oyunun içine giremedim bilmiyorum. Ayrıca GoT yerine GoW yazmışsınız sanırım.

Film gibi oyun isterseniz Uncharted.
Geçmiş tarihlere gidip samuray olarak savaşmak isterseniz Ghost of Tsushima.
Açık dünyayı keşfetmek ve sınırsız çeşitlilikle savaşlar yapmak isterseniz Elden Ring.

Bu oyunlara ek olarak benim tavsiyem sekiro almadıysanız mutlaka alın. Aşırı tok bir aksiyon sistemi var. Savaşmak inanılmaz keyifli.

Şuan diğerlerine göre daha ucuz olduğu için Uncharted alın. Normalde Elden Ring derdim fakat bence onun indirimini bekleyin. Kış indirimin'de indirime girer diye düşünüyorum. Bende alacağım çünkü. Bu arada Kış İndirimi 19 Aralık'ta başlayacaktır. Bilginize.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı