Ghost of Tsushima zor mu?

Bu tür oyunlara hiç girmedim daha önce ilk defa deneyeceğim çok zorlar mı?
Sony, oyunlarını görme engelli insanların bile oynayabilmesini sağlamak için bolca erişilebilirlik seçeneği ve zorluk seçeneği koyuyor. Muhtemelen Ghost of Tsushima'da da "Ben sadece hikâyeyi görmeye geldim, zorlanmak istemiyorum" gibi bir zorluk ve birkaç erişilebilirlik seçeneği vardır.

Sony, oyunlarını görme engelli insanların bile oynayabilmesini sağlamak için bolca erişilebilirlik seçeneği ve zorluk seçeneği koyuyor. Muhtemelen Ghost of Tsushima'da da "Ben sadece hikâyeyi görmeye geldim, zorlanmak istemiyorum" gibi bir zorluk ve birkaç erişilebilirlik seçeneği vardır.
Eyvallah bu cevap yetti bana, malum yaş 30'a yaklaştıkça refleksler öldü korkum ondan dolayıydı .

Souls oyunları gibi vuruşları anlık refleks ile savuşturma gibi mekaniği olan oyunlarda aşırı zorlanan birisi olarak bu oyunda zorlandığım bir yer olmadı. Vurduklarında ekranda zaten "ben vuruş yapacağım, kaç!" tarzında işaretler çıkıyor. Kırmızı, mavi vuruş simgeleri, vururken "Q" tuşuna basman yetmesi gibi çok şey var. Anlık olarak ise tam vururken "Q" tuşuna basarsan sersemletiyor. Bunların dışında oynamanı zorlaştıracak bir oynanışı yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı