Bu tür oyunlara hiç girmedim daha önce ilk defa deneyeceğim çok zorlar mı? Assassin's Creed serisine benziyor mu?
Bu tür oyunlara hiç girmedim daha önce ilk defa deneyeceğim çok zorlar mı? Assassin's Creed serisine benziyor mu?
Sony, oyunlarını görme engelli insanların bile oynayabilmesini sağlamak için bolca erişilebilirlik seçeneği ve zorluk seçeneği koyuyor. Muhtemelen Ghost of Tsushima'da da "Ben sadece hikâyeyi görmeye geldim, zorlanmak istemiyorum" gibi bir zorluk ve birkaç erişilebilirlik seçeneği vardır.Bu tür oyunlara hiç girmedim daha önce ilk defa deneyeceğim çok zorlar mı?
Eyvallah bu cevap yetti bana, malum yaş 30'a yaklaştıkça refleksler öldü korkum ondan dolayıydı .Sony, oyunlarını görme engelli insanların bile oynayabilmesini sağlamak için bolca erişilebilirlik seçeneği ve zorluk seçeneği koyuyor. Muhtemelen Ghost of Tsushima'da da "Ben sadece hikâyeyi görmeye geldim, zorlanmak istemiyorum" gibi bir zorluk ve birkaç erişilebilirlik seçeneği vardır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.