Çözüldü Ghost Recon Break Point Epic Games yükleme sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Arkham knight

Centipat
Ghost Recon Break Point oyununu Epic Games üzerinden satın aldım. 52 GB dosya indirdim. Oyunu açınca uPlay açılıyor ve yine 52 GB indirme başlıyor. Bir türlü oyuna başlayamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Dostum sorununu nasıl çözdüğünü anlatabilir misin? Aynı sorunu bende yaşıyorum şu an ve büyük bir hayal kırıklığına uğradım tam heyecanla oturmuştum PC başına.
Dostum sorununu nasıl çözdüğünü anlatabilir misin? Aynı sorunu bende yaşıyorum şu an ve büyük bir hayal kırıklığına uğradım tam heyecanla oturmuştum PC başına.

Sorun Uplay'den tekrar indirip Epic Games'ten kaldırmam ile çözüldü. Alan olursa direkt Uplay bağlayıp indirsin.

Sorun Uplay'den tekrar indirip Epic Games'ten kaldırmam ile çözüldü. Alan olursa direkt Uplay bağlayıp indirsin.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı