Oyun sanki 480p gibi çok kalitesiz, özellikle yerler çamur gibi duruyor. Bütün ayarları en yükseğe almama rağmen bir şey değişmiyor. Çözümünü bilen var mı?
@General Pong Krell, render scale artırıp kalan artırdığınız grafik ayarlarını doku kalitesi ve filtreleme dışında azar azar kısmayı denediniz mi peki? Bazı oyunlarda özellikle RDR2 gibi Taa'in bulanıklaşma yaptığı bazı tipik durumlarda işe yarayabilen yöntemlerden biri.
%160 biraz fazla gibi elle manuel olarak değiştirebilme imkanınız varsa (oyunun menüsünden veya graphics.ini tarzı bir dosyadan) %133'ye çekip denemeye çalışın, hemen hemen 2K'ya yakın bir çözünürlük elde edersiniz. Ayrıca gölge ve ağaç kalitesi gibi ayarlar FPS sömürür, onları gerekirse düşüğe veye ortaya almaya çalışın.Deneyeyim, dediğiniz ayarı bende karıştırdım çevresel perdeleme de yok oyunda.
@Jonathan North resoultion scaling 160'a getirdim, düzeldi ama FPS 30'a kadar düştü bu sefer de.
%160 biraz fazla gibi elle manuel olarak değiştirebilme imkanınız varsa (oyunun menüsünden veya Graphics. İni tarzı bir dosyadan) %133'ye çekip denemeye çalışın, hemen hemen 2K'ya yakın bir çözünürlük elde edersiniz. Ayrıca gölge ve ağaç kalitesi gibi ayarlar FPS sömürür, onları gerekirse düşüğe veya ortaya almaya çalışın.
Rica ederim, bazı oyunlarda bu tarz bulanıklık sorunları olabiliyor, bunlarda da belli başlı bu tarz yöntemlere başvurmak kısmi olarak kullanıcıyı tatmin etmeye yetiyor genelde hatta şu an render scale artırıp kalanları düşürünce aslında doğal 1080p'ye göre daha tatlı bir deneyim yaşadığınızı bile hissetmişsinizdir, mesela ben BF1 Online'nın 64 kişilik sunucularında hem darboğazı çok hissetmemek hem de tatmin edici grafiklerle oynayabilmek için scale'i %125'e çekerek 85-100 FPS arası akıcı bir şekilde oynuyorum, atmosferi yüksek ve keskin grafiklerle yaşamak gibisi yok%130'a getirip bazı ayarları kıstım, şu an 50-70 FPS arası oynuyorum, teşekkür ederim yardımınız için![]()
Kesinliklerender scale artırıp kalanları düşürünce aslında doğal 1080p'ye göre daha tatlı bir deneyim yaşadığınızı bile hissetmişsinizdir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.