Oyun sanki 480p gibi çok kalitesiz, özellikle yerler çamur gibi duruyor. Bütün ayarları en yükseğe almama rağmen bir şey değişmiyor. Çözümünü bilen var mı?
Monitörünüz nedir? Ayrıca monitörünüzde Oyun Modu, FreeSync ya da G-Sync özellikleri var ise bunlar açık mı?Oyun sanki 480p gibi çok kalitesiz, özellikle yerler çamur gibi duruyor. Bütün ayarları en yükseğe almama rağmen bir şey değişmiyor. Çözümünü bilen var mı?
Monitörünüz nedir? Ayrıca monitörünüzde oyun modu, FreeSync'ya da G-Sync özellikleri var ise bunlar açık mı?
1. İlk olarak bu durum sadece bahsettiğin oyunda mı oluyor?Optix G241, FreeSync açık.
1. ilk olarak bu durum sadece bahsettiğin oyunda mı oluyor?
2. FreeSync ile alakalı olması düşük ihtimal fakat kapatıp da deneyebilir misin?
Anisotropic filtering seçeneklerinde taa gibi bir seçenek varsa kapatıp veya daha farklı bir kenar yumuşatma tekniği kullanmayı denediniz mi? Mesela taa yüzünden RDR2'de özellikle yer grafikleri aşırı bulanık oluyordu, belki onun gibi bir şey vardır bunda da. Ayrıca zaten oyunun grafikleri genel anlamda Ghost Recon Wildlands kadar cam gibi değil.
Yanlış aktardım galiba, o x2, x4 olan değil de HBAO, TAA, FXAA'li olan kısımdan bahsetmeye çalışmıştım aslında. Normalde ek netlik açısından o bahsettiğiniz filteringin x16'da kalması önerilir.Anisotropic filtering off-2-4-8-16 seçenekleri var, hepsinde sonuç aynı.
Kenar yumuşatma ayarı ilginç bir şekilde yok.Yanlış aktardım galiba, o x2, x4 olan değil de HBAO, TAA, FXAA'li olan kısımdan bahsetmeye çalışmıştım aslında. Normalde ek netlik açısından o bahsettiğiniz filteringin x16'da kalması önerilir.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.