Çözüldü Ghost Recon Breakpoint grafik sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
@General Pong Krell , render scale artırıp kalan artırdığınız grafik ayarlarını doku kalitesi ve filtreleme dışında azar azar kısmayı denediniz mi peki? Bazı oyunlarda özellikle RDR2 gibi TAA'in bulanıklaşma yaptığı bazı tipik durumlarda işe yarayabilen yöntemlerden biri.
Oyun sanki 480p gibi çok kalitesiz, özellikle yerler çamur gibi duruyor. Bütün ayarları en yükseğe almama rağmen bir şey değişmiyor. Çözümünü bilen var mı?
Monitörünüz nedir? Ayrıca monitörünüzde Oyun Modu, FreeSync ya da G-Sync özellikleri var ise bunlar açık mı?

Anisotropic Filtering seçeneklerinde TAA gibi bir seçenek varsa kapatıp veya daha farklı bir kenar yumuşatma tekniği kullanmayı denediniz mi? Mesela TAA yüzünden RDR2'de özellikle yer grafikleri aşırı bulanık oluyordu, belki onun gibi bir şey vardır bunda da. Ayrıca zaten oyunun grafikleri genel anlamda Ghost Recon Wildlands kadar cam gibi değil.

Anisotropic filtering seçeneklerinde taa gibi bir seçenek varsa kapatıp veya daha farklı bir kenar yumuşatma tekniği kullanmayı denediniz mi? Mesela taa yüzünden RDR2'de özellikle yer grafikleri aşırı bulanık oluyordu, belki onun gibi bir şey vardır bunda da. Ayrıca zaten oyunun grafikleri genel anlamda Ghost Recon Wildlands kadar cam gibi değil.

Anisotropic filtering off-2-4-8-16 seçenekleri var, hepsinde sonuç aynı.

Anisotropic filtering off-2-4-8-16 seçenekleri var, hepsinde sonuç aynı.
Yanlış aktardım galiba, o x2, x4 olan değil de HBAO, TAA, FXAA'li olan kısımdan bahsetmeye çalışmıştım aslında. Normalde ek netlik açısından o bahsettiğiniz filteringin x16'da kalması önerilir.

Ambient Occlusion tarzı bir seçenek bulmanız gerekiyor sanırsam.

Yanlış aktardım galiba, o x2, x4 olan değil de HBAO, TAA, FXAA'li olan kısımdan bahsetmeye çalışmıştım aslında. Normalde ek netlik açısından o bahsettiğiniz filteringin x16'da kalması önerilir.
Kenar yumuşatma ayarı ilginç bir şekilde yok.

@General Pong Krell , render scale artırıp kalan artırdığınız grafik ayarlarını doku kalitesi ve filtreleme dışında azar azar kısmayı denediniz mi peki? Bazı oyunlarda özellikle RDR2 gibi TAA'in bulanıklaşma yaptığı bazı tipik durumlarda işe yarayabilen yöntemlerden biri.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı