Ghost Recon Breakpoint Sizce Nasıl Olmuş?

Açık beta da bu sorunların olmaması gerekir. Büyük firmalar, ellerindeki iş gücünü kullanamıyorlar.
O ışıklandırma sorununu ben de yaşadım. Kapalı alanların çoğu girişte ve bazı yerlerinde kapkaranlıktı.
Ben oyle bir sorun degil de kapali bir oda var kitli ve hicbir sekilde iceri giris saglayamiyordum. Isiklandirma ve grafikle ilgili herhangi bir problem yasamadim ben.

Almayı düşünmüyordum, optimizasyonunu görünce iyice vazgeçtim. Oyun hem çok güzel görünmüyor, hem de düzgün çalışmıyor. Tabi bu BETA belki düzeltirler ama şu an hoş değil.

Ben ömrümde 1 tane iyi optimize edilmiş bir Ubisoft oyunu görmedim.

Ben oynadim betayi guzeldi ustune ultimate edition aldim milletle giriyorum hep random tabi yabanci. Forum'a konu actim belki benim gibi stealth takilan vardir diye. Bence oyun guzel bir tek optimize etmiyorlar adam gibi o da ubisoft'un signature'i. Onun disinda Wildlands'den kesinlikle daha iyi Uzi ile adamin teki 1 Km'den lazer atmiyor. Guzel olmus ama iyi optimize olmamis bu da sasirtmadi tabi. Uplay: Fiznini Varsa stealth milsim takilmak isteyen eklesin boyle operasyon modunda takilinca zevkli oluyor.

Son düzenleme:
Ben oynadim betayi guzeldi ustune ultimate edition aldim milletle giriyorum hep random tabi yabanci. Forum'a konu actim belki benim gibi stealth takilan vardir diye. Bence oyun guzel bir tek optimize etmiyorlar adam gibi o da ubisoft'un signature'i. Onun disinda Wildlands'den kesinlikle daha iyi Uzi ile adamin teki 1 Km'den lazer atmiyor. Guzel olmus ama iyi optimize olmamis bu da sasirtmadi tabi. Uplay: Fiznini Varsa stealth milsim takilmak isteyen eklesin boyle operasyon modunda takilinca zevkli oluyor.
Hocam ben daha cok karma takiliyorum. Genellikle sniper stealth tarzi tek tek indiriyorum. Sonrasinda tek tek yanlarina gidip olduruyorum. Yada usenirsem uzaktan sniper sonra assaulth gibi adamlarin uzerine dogru zorluyorum. Isterseniz bir ara birlikte de oynayabiliriz. Yorumunuz icin tesekkurler.

Aynen bende oyleyim class zaten Panther. Genellikle 416 ve G28 aliyorum. Ilk biraz merkezi yumusatip sonra CQC giriyorum zevkli oluyor. Uplay hesabimin adi: Fiznini. Memnun olurum daha gun random gireyim dedim los angelestan insanlarla oynadim lagliydi az da olsa. Zaten iki durum oluyor birinde kendi istedigimde uzaktan catir cutur indiriyorum sesli bir sekilde bazen de sessiz gitmek isterken olayin seyri degisiyor bir anda sicak catismaya donuyor.

Videolarını izledim de, gerçekten rezalet bir oyun. Türk YouTuberlar sırf oynamazsa sponsorluk gideceği için oynuyorlar, şu anda Amazon'da indirime girdi. Tıpkı Anthem gibi. Wildlands'in kopyala yapıştır versiyonu.
Wildlands e kiyasla gelismistirmisler bence. Merak ettigim 2 oyunu da oynayip deneyimlediniz mi acaba?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı