Ghost Recon Wildlands "0xc0000005" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Kutayyyy

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB RAM , 3200MHz
Ekran kartı
RTX 3060 Laptop GPU
Anakart
Tulpar T7 V25.1 anakart
İşlemci
İ7 11800H
Merhaba, Monster Tulpar T7 v25.1 kullanıyorum. Gr Wildlands ve The Division 2 aynı hata yüzünden açılmıyor. Ubisoft Connect'deki diğer oyunum AC Odyssey açılıyor. Gerekli olduğunu düşündüğüm dosyaları aşağıya ekliyorum. Başka bir şey gerekiyorsa belirtebilirsiniz.

- Windows 10, son güncellemeleri yaptım, Windows güncel.
- Ekran kartı sürücüsü güncel.
- Microsoft Visual C++ redistributable paketlerini Denetim Masası'ndan onardım, yeniden yükledim.
- Oyunları laptopumda ilk kez denedim ve açılmadılar, daha önce çalışıp şimdi çalışmama durumu yok.

Teşekkürler şimdiden.

Ekler: Olay görüntüleyicisi kaydı resmi, GRW.exe Process Monitor raporu.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-06-16 113517.png
    14,4 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm Redistributable ve DirectX dosyalarını tekrar indirip dener misiniz, belki eksik bir Redistributable dosyası vardır kurmadığınız?

Tüm Redistributable ve DirectX dosyalarını tekrar indirip dener misiniz, belki eksik bir Redistributable dosyası vardır kurmadığınız?
Denedim ancak maalesef olmadı, process monitorden detaylı bir teşhis lazım sanırım raporu çıkarttım ama hatayı nasıl belirlerim anlayamadım.

Denedim ancak maalesef olmadı, process monitorden detaylı bir teşhis lazım sanırım raporu çıkarttım ama hatayı nasıl belirlerim anlayamadım.
Process Monitor hakkında yeterli bilgiye sahip değilim, yardım edemem o konuda ama şu bağlantı işinize yarayabilir belki:

Raporu oluşturdum, Technopat'da GTA V için bir 0xc0000007b hata çözümü de var ama benzer adımları izleyip çözemedim raporu nasıl incelerim tam bilemedim. Teşekkür ederim sana da.

Kaldırın: C:\Windows\System32\XInput9_1_0.dll

Kurun:

Ek olarak elle DLL attınız mı sisteme? Attıysanız belirtmenizi isteyeceğim.
El ile DLL atma işlemi yapmadım. Oyunu silip tekrar kurmayı deniyordum, çözmeyeceğini biliyorum ama yine de bir denemek istedim. 1 saat sonra bitecek. Dediğinizi yapıp sonucu paylaşacağım.

Kurun:

Bir de eklediğim görseldeki d3d8.dll ile ilgili hata raporda çok sık görünüyor bu dosya benim System32\ içinde hiç yok. DirectX indirme aracını 2 gün önce bir kez çalıştırmıştım. Bu artık lazım olmayan bir dll mi, o yüzden mi yüklemiyor. Xinput9_1_0.dll için şimdi tekrar çalıştıracağım sildikten sonra üstüne yazamadığı için düzeltememiş olabilir, umarım çözülür. Teşekkürler tekrar.

Kurun:

Yeniden merhaba @Enes3078
XInput9_1_0.dll
dosyasını silerken TrustedInstaller izin vermelidir ibaresi ile karşılaşıyorum. Forumdaki bazı konularda bu hatayı alıyorsak bu dosyayı silmemeliyiz açıklamalarını gördüm.

Şurada: Just Cause 2 çöküyor
@Recep Baltaş'ın son mesajında. Dosyanın TrustedInstaller kilidini açıp silmeli miyim emin olamadım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-06-20 121556.png
    18,5 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Raporunuzda DLL kaynaklı bir hata yok. Şansımızı deneyeceğiz, raporda gördüğüm birkaç girdiden yola çıkarak çözüm arayacağım:
  • Easy Anti-Cheat yazılımını repair edin. Oyunun dosya konumunda olması lazım.
  • Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırın, güncel sürücüyü kurun.
  • Crucial'ın SSD yazılımını tamamen kaldırın.
Çözüm olmazsa bir rapor daha paylaşın.

Maalesef düzelmedi. Görev yöneticisinde bu şekilde (görseldeki) kalıyor askıya alındı olarak 40-50 saniye sonra kapanıyor, işinize yarayacaksa bu bilgi paylaşayım istedim. Şimdi dışarı çıkmam gerekiyor yeni raporu en kısa sürede paylaşacağım. Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için @292469 umarım çözebiliriz.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-06-20 134759.png
    34,2 KB · Görüntüleme: 37
@Kutayyyy Maalesef benim de bilgisayar erişimim olmayacak uzun bir süre. Recep Baltaş'ı etiketlemişsiniz, müsaitken yardımcı olabilir sanırım.

Ama siz dediğim gibi yine, yeni raporunuzu oluşturup paylaşın. En azından konu yardıma hazır beklesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…